Admin bu saat olmuş hala çözmemişsin galiba hesap daha yeni ban yedibugün test edip bakıcam bilgilendirme için teşekkürler
EVET DİREK BAN ATIYORarkadaşlar wolftü hesabım daha ilk maça girmemde banlandı bilginiz olsun daha ayarları ayarlamaya çalışırken banlandı hemde banı nasıl kaldırabiliriz yardımcı olacakları bekliyorum teşekkürler
bundan sonra formu kontrol et hilede sıkıntı yoksa başlatarkadaşlar wolftü hesabım daha ilk maça girmemde banlandı bilginiz olsun daha ayarları ayarlamaya çalışırken banlandı hemde banı nasıl kaldırabiliriz yardımcı olacakları bekliyorum teşekkürler
safgolllkanka bende herseyı fulledımde bendede ban attı neysekı ana hesabımda degıldım herseyı fullemezsen ban atmıyor cokta bellı etme be kankam
guvenlık duvarını kapadı m ıarkadaşlar wolftü hesabım daha ilk maça girmemde banlandı bilginiz olsun daha ayarları ayarlamaya çalışırken banlandı hemde banı nasıl kaldırabiliriz yardımcı olacakları bekliyorum teşekkürler
ve wolftü ban atıyormuy musarkadaşlar wolftü hesabım daha ilk maça girmemde banlandı bilginiz olsun daha ayarları ayarlamaya çalışırken banlandı hemde banı nasıl kaldırabiliriz yardımcı olacakları bekliyorum teşekkürler