Wolftü hilemle ilgili bir hata

xbugraatesx

Active Member
Konular
3
RC Point
0
loaderi açıyorum böyle hata veriyor bilenlerler yardımcı olabilir mi arkadaşlar zxczczczcz.PNG
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

cevaplarsanız çok sevinirim arkadaşlar bekliyorum bayadır oynayamıyorumda

metebey011

Active Member
Konular
4
RC Point
0
beyler bende wolftü e giriyorum fakat cheat game security violation detected şu hatayı veriyor napmam lazım

Seyithan1213

Member
RC Point
0
Yazanların hepsini denedim ben bro fakat olmuyor birkaç yeri araştırdım çekirdek yalıtımını falan kapattırıyorlar fakat o da olmadı. Sanırım bilgisayarda yüklü olan başka bir driver bunu engelliyor

cengizx33

Confirmed Memb.
RC Point
0
1 haftadır bu problemle karşı karşıyayım ve denemediğim yol kalmadı yok virtual machine hatası felan hepsini es geçtim Verdiği hata dada windows yükselt diyor ztn en güncel versiyonunu kur ben kendim kurdum formatımı attım ve sorunum çözüldü bu linkten indirip tool ile flaşına yaz biostan boot mensünden flaşını seç ilerle ve kuruluma geç güncellemen lazım Sistemin 4 gb olması lazım ramin ve 30 gb yer alanı
https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10

cengizx33

Confirmed Memb.
RC Point
0
1 haftadır bu problemle karşı karşıyayım ve denemediğim yol kalmadı yok virtual machine hatası felan hepsini es geçtim Verdiği hata dada windows yükselt diyor ztn en güncel versiyonunu kur ben kendim kurdum formatımı attım ve sorunum çözüldü bu linkten indirip tool ile flaşına yaz biostan boot mensünden flaşını seç ilerle ve kuruluma geç güncellemen lazım Sistemin 4 gb olması lazım ramin ve 30 gb yer alanı
https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10

cengizx33

Confirmed Memb.
RC Point
0