WOLFTU HİLESİ BİLGİSAYAR COKTURUYOR

KIRALLEO145

Super Member
Konular
7
RC Point
0
EFENDİM BEN BİLGİSAYARDA WOLFTU KULLANDIKTAN SONRA BELLİ BİR SURE KULLANDIKTAN SONRA wolftü EKRAN DONUYOR VE EKRANDAKİ PROGRAMLAR BİLGİSAYAR VB... EKRAN BİRDEN BUYUYOR YAKINLASIYOR BİNEVİ SONRA EKRARN MAVİ RENGE DONUYOR PC YENİDEN BAŞLATTIM ZAMAN BENİ SİSTEME GİRMEKMİ İSTERSİNİZ YOKSA AÇILMAYA DEVAM EDİLMESİ İÇİN BİLMEM BU TUSA BASIN DİYOR YANİ BU HİLE BİLGİSAYAR BOZACAK HALE GETİRİRYOR LUTFEN DUZELTİLME YAPILSIN.KULLANIYORUM AMA ARTIK AKLIMDA BU HİLE HAKKINDA FARKLI DUSUNCELER DOGURUYOR AKLIMDA YAPAR MI DİYE DUSUNUYORUM AMA BİR YANDANDA YAPMAZ DİYE DUSUNUYORUM KARARSIZ KALDIM
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

BU ARADA BASTAKİ CUMLEDEKİ WOLFTU DEDİM YER wolftü OLACAK BELİRTEYİM

kamaci4444

Super Member
RC Point
0
Bende sorun yok başka biseyden yapıyordur driver falan eksikse olabilir temiz kurulum yapıp dene

tigerfightLS

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
tek sende oluyor senın bılgısayarında sıkıntı olabılır bende kullanıyorum ama oyle bı sıkıntı suana kadar hıc almadım dostum bılgısayarına format attırabılırsın

KIRALLEO145

Super Member
Konular
7
RC Point
0
KARDEŞİM İYİDE BEN ŞİMDİYE KADAR KULLANIYORUM PROBLEM YOKTU SON GUNCELLEMEDEN SONRA BOYLE OLDU ANLATABİLDİM Mİ?

SU VİP KULLANMIYORUM ONCEKİNİ KULLANIYORUM İZLEME SEKMEME FALAN TEK OLAN DİYORUM

yusuf12

Super Member
Konular
9
RC Point
0
knk bende kullanıyom ama bi sorun yok ne ekran mavi oluyor nede kasma donma oluyor herhalde sen başka sitelerden hile yerine virüs indirmişsin format at geçer.

KIRALLEO145

Super Member
Konular
7
RC Point
0
knk bende kullanıyom ama bi sorun yok ne ekran mavi oluyor nede kasma donma oluyor herhalde sen başka sitelerden hile yerine virüs indirmişsin format at geçer.
BURDAKİ KULLANDIM KİMSENKİ KULLANMIYORUM

BİLGİSAYAR sistem düşükse kasar
BİLGİSAYAR YUKSEK 8GB RAM VAR İŞLEMCİ SİSTEMİ RYZEN 5 3500U

anan4242

Confirmed Memb.
Konular
7
RC Point
0
Neye göre yargılıyorsun hileyi pcn de sorun olabilir hoş değil hitap şeklin.