O oğuz_kalkan Confirmed Memb. Katılım 22 Mar 2022 Konular 14 Mesajlar 94 Tepkime puanı 7 RC Point 0 23 Mar 2022 #1 Ben cesaret edemiyorum hesapta güzelde bi nakit var hiç kendi çarı banlanan oldu mu ? Yanlış anlamayın hileye güvenmediğimden sormuyorum merak ettim
Ben cesaret edemiyorum hesapta güzelde bi nakit var hiç kendi çarı banlanan oldu mu ? Yanlış anlamayın hileye güvenmediğimden sormuyorum merak ettim
O oğuz_kalkan Confirmed Memb. Katılım 22 Mar 2022 Konular 14 Mesajlar 94 Tepkime puanı 7 RC Point 0 24 Mar 2022 #21 resul23' Alıntı: wolftü de kendi çarımla giriyorum 1 aydır ban yemedim Genişletmek için tıkla ... ara sıra hileyi abarttıgın oluyorr mu ? Oyla 0 Downvote
resul23' Alıntı: wolftü de kendi çarımla giriyorum 1 aydır ban yemedim Genişletmek için tıkla ... ara sıra hileyi abarttıgın oluyorr mu ?
O oğuz_kalkan Confirmed Memb. Katılım 22 Mar 2022 Konular 14 Mesajlar 94 Tepkime puanı 7 RC Point 0 24 Mar 2022 #22 ruzy' Alıntı: wolftü de ban yemezsin yersen bile süreli yersin süresiz yemezsin oyuncu kitlesi az oldugundan dolayı Genişletmek için tıkla ... mantıklı eskisi gibi bi oyuncuları yok para yatıran kazansın kafasına döndürmemeliydiler Oyla 0 Downvote
ruzy' Alıntı: wolftü de ban yemezsin yersen bile süreli yersin süresiz yemezsin oyuncu kitlesi az oldugundan dolayı Genişletmek için tıkla ... mantıklı eskisi gibi bi oyuncuları yok para yatıran kazansın kafasına döndürmemeliydiler
melihcagma Banned Member İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye Katılım 6 Şub 2022 Konular 13 Mesajlar 332 Tepkime puanı 22 RC Point 0 24 Mar 2022 #23 main hesap giriyorum izlemeyle duvar arkası vurma ban yemessin Oyla 0 Downvote
O oğuz_kalkan Confirmed Memb. Katılım 22 Mar 2022 Konular 14 Mesajlar 94 Tepkime puanı 7 RC Point 0 24 Mar 2022 #24 melihcagma' Alıntı: main hesap giriyorum izlemeyle duvar arkası vurma ban yemessin Genişletmek için tıkla ... Valla kendime boş bi çar arıyorum bulamazsam mevbur mainle giricem Oyla 0 Downvote
melihcagma' Alıntı: main hesap giriyorum izlemeyle duvar arkası vurma ban yemessin Genişletmek için tıkla ... Valla kendime boş bi çar arıyorum bulamazsam mevbur mainle giricem
melihcagma Banned Member İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye Katılım 6 Şub 2022 Konular 13 Mesajlar 332 Tepkime puanı 22 RC Point 0 24 Mar 2022 #25 oğuz_kalkan' Alıntı: Valla kendime boş bi çar arıyorum bulamazsam mevbur mainle giricem Genişletmek için tıkla ... boş hesapmı lazım ? fazla boş değil ama Oyla 0 Downvote
oğuz_kalkan' Alıntı: Valla kendime boş bi çar arıyorum bulamazsam mevbur mainle giricem Genişletmek için tıkla ... boş hesapmı lazım ? fazla boş değil ama
O oğuz_kalkan Confirmed Memb. Katılım 22 Mar 2022 Konular 14 Mesajlar 94 Tepkime puanı 7 RC Point 0 24 Mar 2022 #26 melihcagma' Alıntı: boş hesapmı lazım ? fazla boş değil ama Genişletmek için tıkla ... Ya şimdi kendi çarımda girmeye cesaret edemedigim icin hileyi kullanabileceğim bi çar arıyorum Oyla 0 Downvote
melihcagma' Alıntı: boş hesapmı lazım ? fazla boş değil ama Genişletmek için tıkla ... Ya şimdi kendi çarımda girmeye cesaret edemedigim icin hileyi kullanabileceğim bi çar arıyorum
M MFurkan Super Member Katılım 4 Kas 2020 Konular 11 Mesajlar 165 Tepkime puanı 3 RC Point 0 24 Mar 2022 #27 oyunda kasma yaşayan var mı Oyla 0 Downvote
B BabaRecord Banned Member Katılım 24 Mar 2022 Mesajlar 145 Tepkime puanı 7 RC Point 0 24 Mar 2022 #28 Bence çok fazla belli etmedigin sürece problem olucagini düşünmüyorum Oyla 0 Downvote
M MFurkan Super Member Katılım 4 Kas 2020 Konular 11 Mesajlar 165 Tepkime puanı 3 RC Point 0 24 Mar 2022 #29 wolftü yıllardır kimseyi banlamıyor oyun terk edilmiş Oyla 0 Downvote
I immortalmert Super Member Katılım 22 Mar 2022 Mesajlar 172 Tepkime puanı 11 RC Point 0 24 Mar 2022 #30 Knka Betan beri kullandığım. Full+Full çarımda kullanıyorum. Klan komple kullanıyo. Base taramadığın sürece sorun olmaz Oyla 0 Downvote
Knka Betan beri kullandığım. Full+Full çarımda kullanıyorum. Klan komple kullanıyo. Base taramadığın sürece sorun olmaz