Reklamları görebilmek için çerez izni vermelisiniz.

Wolftü istek eklenti

NinjaADAM

Her Zaman İleriye
Super Member
Günlük Ziyaretçi İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
23
RC Point
0
Uzun bi aradan sonra wolftü kekine göz attım ve çok güzel şeyler eklendiğini gördüm özellikle envanter harika olmuş peki karakterleri vesaire ekleyemezmiyiz var mı öyle bir ihtimal adminlerimiz cevap verebilirse sevinirim saygılarımla...

whywecome

Active Member
İlk Beğeni İçerik Kaşifi İlk Mesaj Doğrulanmış Üye Günlük Ziyaretçi
RC Point
0
silah mümkünse dediklerinde olabilir bir ara bir hilede güç slotu ve silah slotuda vardı
ben bu arada envamter hilesinde silahları kullanamıyorum seçiyorum oyunda boş atıyor

Rickads

Active Member
Gece Kuşu Trend Creator 10 Rozet İlk Paylaşım İçerik Kaşifi Top Sharer Profilini Tamamla Günlük Ziyaretçi 7 Gün Seri İlk Beğeni İlk Mesaj Doğrulanmış Üye
Konular
3
RC Point
0
Uzun bi aradan sonra wolftü kekine göz attım ve çok güzel şeyler eklendiğini gördüm özellikle envanter harika olmuş peki karakterleri vesaire ekleyemezmiyiz var mı öyle bir ihtimal adminlerimiz cevap verebilirse sevinirim saygılarımla...
bence kurt envanteri ve silah slotu eklenmeli

Tuncc

Ultra Member
Günlük Ziyaretçi Tartışma Başlatıcı Konuşkan İlk Paylaşım Sharer I İçerik Kaşifi İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
43
RC Point
0
Öyle bir ihtimal var

NinjaADAM

Her Zaman İleriye
Super Member
Günlük Ziyaretçi İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
23
RC Point
0
silah mümkünse dediklerinde olabilir bir ara bir hilede güç slotu ve silah slotuda vardı
ben bu arada envamter hilesinde silahları kullanamıyorum seçiyorum oyunda boş atıyor
o hata bendede var bilmiyorum

mertttoooooo

Active Member
Ayın En Aktifi 🌟
Sadık Ziyaretçi Kararlı Üye İlk Beğeni İçerik Kaşifi Haftalık Aktif 7 Gün Seri Günlük Ziyaretçi İlk Mesaj Doğrulanmış Üye
RC Point
0
hocam antı ban sıstemı nzmn gelır

mertttoooooo

Active Member
Ayın En Aktifi 🌟
Sadık Ziyaretçi Kararlı Üye İlk Beğeni İçerik Kaşifi Haftalık Aktif 7 Gün Seri Günlük Ziyaretçi İlk Mesaj Doğrulanmış Üye
RC Point
0
AYN AYNISI BENDE OLDU

ati2422

Active Member
İlk Beğeni İçerik Kaşifi Günlük Ziyaretçi Geri Döndü İlk Mesaj Doğrulanmış Üye
RC Point
0
şuan oyuna kurtlar için envanter ve antichat gelmeli ban sistemi devrede