Uzun bi aradan sonra wolftü kekine göz attım ve çok güzel şeyler eklendiğini gördüm özellikle envanter harika olmuş peki karakterleri vesaire ekleyemezmiyiz var mı öyle bir ihtimal adminlerimiz cevap verebilirse sevinirim saygılarımla...
statün nasıl yetmiyor zaten herkese açık şuanhile aktifte kulanan var ben statüm yetmiyoR yewtince bende açacam
artık active member gerekiyor +9 mesaj istiyorlar rank güncellemesi geldi hileyestatün nasıl yetmiyor zaten herkese açık şuan
reis bilgin varmıdır bilmiyorum da valorant hilesi için üyelik satın alınmalı mu yoksa belirli bir kademe yeterli oluyormuartık active member gerekiyor +9 mesaj istiyorlar rank güncellemesi geldi hileye
ne zamandır güncelleniyor acabaEkli dosyayı görüntüle 28685Ekli dosyayı görüntüle 28686Ekli dosyayı görüntüle 28687
hocam şu an 1 hile çalışıyor aktif onun için de admin yetkisi gerekiyor diğer 2 hile için ise birinde active member diğerinde premium member rolü gerekiyor diyor 2si de güncelleniyor gözüküyo premium member için yanlış değilsem 150 mesaj gerekiyor
maalesef bilmiyorum hocam belki yakında tarih verilirne zamandır güncelleniyor acaba
kesin bir tarih yok sanırım hazır olacağı gün için
inşallah valorant sarıyor yamaalesef bilmiyorum hocam belki yakında tarih verilir![]()