Wolftü Kanguru Enter Macro

PeterParker

Ultra Member
Ayın En Aktifi 🌟
Trend Creator Konuşkan Gece Kuşu Top Commenter Sharer III İlk Çözüm Sharer II Ayın Üyesi Haftanın Üyesi Tartışma Başlatıcı 10 Rozet İçerik Kaşifi Profilini Tamamla Top Sharer Günlük Ziyaretçi İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
181
RC Point
0

Tuncc

Ultra Member
Tartışma Başlatıcı Konuşkan 10 Rozet Günlük Ziyaretçi İlk Paylaşım Sharer I İçerik Kaşifi İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
42
RC Point
0
kaç fps bunlar fps e göre yapılmalı yoksa takılıyor

PeterParker

Ultra Member
Ayın En Aktifi 🌟
Trend Creator Konuşkan Gece Kuşu Top Commenter Sharer III İlk Çözüm Sharer II Ayın Üyesi Haftanın Üyesi Tartışma Başlatıcı 10 Rozet İçerik Kaşifi Profilini Tamamla Top Sharer Günlük Ziyaretçi İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
181
RC Point
0
kaç fps bunlar fps e göre yapılmalı yoksa takılıyor
Ben çözünürlüğü düşük kullanıyorum wolfte ona göre ayarlanmıştı 1024 olarak ama çözünürlüğe göre macro ayarlama videoları bulabilrisin.

dmxlimithra

Yaptıkların Kadar Yapmadıklarından da Sorumlusun !
Ultra Member
Geri Döndü İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
29
RC Point
0
nasıl kullanacaz onu da yazar mısın kral

PeterParker

Ultra Member
Ayın En Aktifi 🌟
Konular
181
RC Point
0
nasıl kullanacaz onu da yazar mısın kral
BALIK TUTMAYI ÖĞRET :D realitycheats.com/tr/threads/wolftu-makro-pack.29928/ Bu posttan macro recoder indiriyorsun hocam sonra enter.mcr açıyorsun macro recoder ayarlardan tuş atıyorsun örnek ben e yapıyorum sonra oyuna giriyorsun e basınca macro çalışıyor kanguru da da istediğin her hangi bir tuş atayabilirsin.

dmxlimithra

Yaptıkların Kadar Yapmadıklarından da Sorumlusun !
Ultra Member
Geri Döndü İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
29
RC Point
0
BALIK TUTMAYI ÖĞRET :D realitycheats.com/tr/threads/wolftu-makro-pack.29928/ Bu posttan macro recoder indiriyorsun hocam sonra enter.mcr açıyorsun macro recoder ayarlardan tuş atıyorsun örnek ben e yapıyorum sonra oyuna giriyorsun e basınca macro çalışıyor kanguru da da istediğin her hangi bir tuş atayabilirsin.
peki bunu nasıl kullanacam :D

PeterParker

Ultra Member
Ayın En Aktifi 🌟
Konular
181
RC Point
0
peki bunu nasıl kullanacam :D
:D :D Mcr açınca macro recoder oto açılıyor zaten oyuna giriceksin tuş atadıktan sonra oyunda e basınca veya farklı atanan tuş o zaman play olarak aktif çalışır tekrar basınca kapanır seriliğe bağlı stabildir.