wolftü oyundan atıyor

yusufyusuf20

Confirmed Memb.
Konular
4
RC Point
0
wolftü hilesini kullanırken aniden oyundan atıyor ve sürekli oluyor .

hasantuncer

Ultra Member
Konular
33
RC Point
0
bendde de aynısı oluyor oyunun ortasındayke bırden kapanıyor hıc bır hata da vermıyor

jusqi

Moderator
10 Rozet Seviye 10 İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Usta Mentor Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
5
RC Point
0
Yasaklı AHH hatası alıyorsanız bunun sebebi oyunda olan farklı hile kullanıcıların sizi oyundan atması nedeni ile gerçekleşir. Eğer farklı bir hata alıyorsanız hatanın ekran goruntusunu daha detaylı bir şekilde acıklarsanız yardımcı olabiliriz.

ahmet87

Member
RC Point
0
beyler bu hilede odadan atmayı nasıl yapcaz yada rakibin oyununu kapatmayı sanırsam kimisi yapıyo wolteamda

yusufyusuf20

Confirmed Memb.
Konular
4
RC Point
0
Yasaklı AHH hatası alıyorsanız bunun sebebi oyunda olan farklı hile kullanıcıların sizi oyundan atması nedeni ile gerçekleşir. Eğer farklı bir hata alıyorsanız hatanın ekran goruntusunu daha detaylı bir şekilde acıklarsanız yardımcı olabiliriz.
Hayır hiçbir hata almıyorum. Oyun onarken tam ortasında aniden hile ve wolftü kapanıyor .

Arda77tr

Confirmed Memb.
İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
RC Point
0
banada oluyordu runtimeaioların hepsini indir dcyi sil yükle yap discord üzerinden çalışıyor diye biliyorum discordunda bettercord gibi şeyler varsada sil

serseri 05

Ultra Member
Günlük Ziyaretçi Geri Döndü İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Doğrulanmış Üye
RC Point
0
En son oyuna güncelleme gelmişti o yüzden oyuna girer girmez atması normaldir

lienta0

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
o çok olan bir şey idi bende 10. girişten sonra artık oyundan atmadığını fark ettim biraz saçma ve uğraştırıcı gelse de denemedi öneririm pc kapanınca o 10 giriş yok oluyor sistem farkı nedeniyle