wolftü Rc hile açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kyl3x

Confirmed Memb.
Konular
2
RC Point
0
[-] Failed to load vuln driver -> 0x0.
[-] Failed to hook, please restart your PC and try again or upgrade your Windows version.
Press any key to cont

bu hatayı alıyorum yardımcı olurmusunuz

Çözüm
Öncelikle kontrol etmeniz gereken Windows sürümüdür, Eğer Windows 11 22h2 işletim sistemi kullanıyorsanız
Windows 11 22H2 ve ilerideki gelecek sürümlerde, kernel hilelerimiz çalışmayacaktır. Windows, Intel vulnerable driverin imzasını karalisteye aldı
ve bu nedenle o sürümdeki kullanıcılar "Failed to load vuln driver" hatası ile karşı karşıya kalacaktır. Bu sorunu çözmek için şu adımları izleyebilirsiniz:
  1. Başlat menüsünden Windows Güvenliği'ni açın.
  2. Cihaz Güvenliği seçeneğine gidin.
  3. Çekirdek Yalıtım seçeneğinde, Bellek Bütünlüğü ve Microsoft Vulnerable Driver Blocklist seçeneklerini kapatın. (https://prnt.sc/QXqFe320IKQZ)
  4. Eğer sorun hala devam ediyorsa, cmd'yi yönetici olarak başlatın ve aşağıdaki kodları...

Eq1NoW

-.....-
Super Member
RC Point
0
Bu hata, bir yazılımın düzgün şekilde yüklenemediğini veya belirli bir sürücünün başlatılamadığını gösteriyor olabilir. "vuln driver" isimli bir sürücünün yüklenemediği belirtiliyor, bu nedenle yazılımın veya sisteminizdeki başka bir bileşenin uyumsuzluğu olabilir.

Bu hatayı çözmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

1. Bilgisayarınızı yeniden başlatmayı deneyin ve sorunu düzeltmek için tekrar deneyin.
  2. Windows işletim sisteminizi en son sürüme güncelleyin.
  3. Yazılımın en son sürümünü indirin ve yükleyin.
  4. Sistem gereksinimlerini kontrol edin ve gerekirse bileşenleri yükleyin.
  5. Yazılımın destek sayfasında veya kullanıcı topluluğunda sorun yaşayan diğer kullanıcılara bakın ve belki de bir çözüm bulabilirsiniz.
Yukarıdaki adımları denedikten sonra hala sorun yaşıyorsanız, yazılımın geliştiricisi veya destek ekibiyle iletişime geçin ve onların yardımını isteyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...