WOLFTÜ S16437 HATASI ALIYORUM ÇÖZÜM NEDİR?

Berchay

Super Member
Konular
4
RC Point
0
Başlıkta belirttiğim gibi sunucuya girerken bu hatayı veriyor. Çözümü var mı? Ne yapmamız gerek?

xapi

Active Member
İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
10
RC Point
0
anladığım kadarıyla anakart banı yemişsin her hesap açtığında ban mı yiyorsun yoksa hileyi açınca mı
yok sıfırdan hesap açınça giriyorum sorun yok h ileyı açıtıgım zaman bazı özellıklerde direkt ban atıyor affetmiyor. mermi dagılmama özelliği direk ban atıyor. onu seçtigim zaman mouse hareketlerı arka planda muhtemelen sürekli aynı x ve ye kordinatlarında seyrettiği için oyun direkt anlıyor 3. parti program oldugunu ve ban atıyor aynı şekilde kurt kayan takla

Tuncc

Ultra Member
Tartışma Başlatıcı Konuşkan İlk Paylaşım Sharer I İçerik Kaşifi İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
42
RC Point
0
Başlıkta belirttiğim gibi sunucuya girerken bu hatayı veriyor. Çözümü var mı? Ne yapmamız gerek?
Oyunda böyle bi hata mı varmış hiç raslamadım 2017 den beri oynuyorum

snoxy2

Ultra Member
Konular
2
RC Point
0
yok sıfırdan hesap açınça giriyorum sorun yok h ileyı açıtıgım zaman bazı özellıklerde direkt ban atıyor affetmiyor. mermi dagılmama özelliği direk ban atıyor. onu seçtigim zaman mouse hareketlerı arka planda muhtemelen sürekli aynı x ve ye kordinatlarında seyrettiği için oyun direkt anlıyor 3. parti program oldugunu ve ban atıyor aynı şekilde kurt kayan takla
ozaman hile sıkıntılı update getirmeleri gerekiyor yada bazı özellikleri kapatarak oynaman gerekiyor

KRAL0671

Super Member
Konular
2
RC Point
0
ban yemişsin büyük ihtimalde yeni hesap aç eğer tekrar alıyorsan önceden böyle birşey alıyormuydun söyle çözmeye çalışırız