xleonsamet
Active Member
3 gündür açılmasını bekliyorum hala aynı hata ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin
Mustafa Kemal Atatürk'ün bir söz anımı vardır;ama abi aklıma bir soru takıldı özelden yazmıycam dığerlerıde bilsin rahatlasın o kadar site giderleri vs varken bunca uğraşın bizler için çabalaman varken nasıl sadece reklam kazancıyla yetınıyorsun ınsanın aklına takılıyor kımse peygamber degıl bu devırde boyle ıyılık yapsın benı ve diğer meraklıları aydınlatabılırmısın ?
spoofer gelicek kral yaSöylediklerin hiçbiri kanıt değil kardeşim; bahsettiğin sitede, bizi aşağılamak için yeni hesap oluşturup konu açmış içerisinde hiçbir şekilde delil kanıt veya bir virüs tehditi göstermemekte. Yazdığı yazıyı baştan sona beyniniz ile(götünüzle değil) okursanız anlayacaksınız ki ortada bir virüsü kanıtlamamış. Konuda bir RealUI loader dosyasının explorerde görünümü ve virüstotal sonucu bulunuyor, virüstotal sonucunda malware demek virüs demek değildir, haliyle malware yazan sonuçları çıkarırsanız ortada virüstotal sonucunda %1 virüs ihtimali çıkıyor bunu ortaya atanlarda bağımsız anti virüs yazılımların apileridir.
2. mevzuda o kadar konudan anlamadığını belirtiyorsun ki diğer hesaba girdiğinde 'RealUI den veya RC Virüsü' altında banlandığını sanıyorsun, hayır kardeşim şurada bir kişiye bile sorsan Wolftü'ye Battleye geldiğini ve hwid ban attığını öğrenebilirsin, cihazın spooflanması gerekiyor ve kısa sürede siteye spoofer paylaşacağım.
bir dahakine adam akıllı kanıtlar sun ki kendimi kandırayım pardon kapdırayım, güzelim
hadi hayırlısıBügün 12 de sorna cezalar beli oluyor agalar
Valla duyumlar öyle kankam ya wolftü sistesi çökmüş zatenhadi hayırlısı
katılıyorum3 gündür açılmasını bekliyorum hala aynı hata ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin
katılıyorum3 gündür açılmasını bekliyorum hala aynı hata ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin
Selam @OsderdaSöylediklerin hiçbiri kanıt değil kardeşim; bahsettiğin sitede, bizi aşağılamak için yeni hesap oluşturup konu açmış içerisinde hiçbir şekilde delil kanıt veya bir virüs tehditi göstermemekte. Yazdığı yazıyı baştan sona beyniniz ile(götünüzle değil) okursanız anlayacaksınız ki ortada bir virüsü kanıtlamamış. Konuda bir RealUI loader dosyasının explorerde görünümü ve virüstotal sonucu bulunuyor, virüstotal sonucunda malware demek virüs demek değildir, haliyle malware yazan sonuçları çıkarırsanız ortada virüstotal sonucunda %1 virüs ihtimali çıkıyor bunu ortaya atanlarda bağımsız anti virüs yazılımların apileridir.
2. mevzuda o kadar konudan anlamadığını belirtiyorsun ki diğer hesaba girdiğinde 'RealUI den veya RC Virüsü' altında banlandığını sanıyorsun, hayır kardeşim şurada bir kişiye bile sorsan Wolftü'ye Battleye geldiğini ve hwid ban attığını öğrenebilirsin, cihazın spooflanması gerekiyor ve kısa sürede siteye spoofer paylaşacağım.
bir dahakine adam akıllı kanıtlar sun ki kendimi kandırayım pardon kapdırayım, güzelim
Yazdıklarında yanlışın yok dediklerin doğru. RealUI içerisinden bir uygunsuz kod, anormal davranışlar, internet ile iletişimi bağlantıları, file dropları, yürütülen bash komutları, çalıştırılan programlar gibi detaylı analiz bilgileri sunulması gerekir. Onun dışında bir realui fotoğrafıyla virüstotal sonucunu birleştirip virüs denilemez, bu virüs analizine girmiyor, araştırma aşamasına gelmeden gözlemleme aşamasıdır bu. Konunun tartışılması dahi lowda kalındığının göstergesi.Selam @Osderda
Şimdiden yanlışım varsa düzelt (Explorer görüntüsü ve VirusTotal ekranı tek başına kanıt sayılmaz; VirusTotal olasılık üretmez ve “malware” her zaman virüs anlamına gelmez) Ayrıca BattleEye’ın aktif olduğu ve HWID ban uyguladığı biliniyor, bu yüzden yeni hesapta ban yaşanması doğrudan virüsle ilişkilendirilemez. Log, davranış analizi veya doğrulanabilir teknik veri olmadan bu çıkarımlar kesinlik taşımaz değil mi?
Onun dışında bir de SPOOFER geliştireceğini belirtmişsin. Değerlendirebilmek adına birkaç teknik noktayı netleştirmeni rica ederim:
Farklı görüşlerimiz olsa da konunun teknik ve somut bilgilerle değerlendirilmesinin daha sağlıklı olacağını düşünüyorum. Katkı sağlayan herkese teşekkürler, iyi forumlar.
- Açık kaynak mı, değilse güvenlik nasıl doğrulanıyor?
- Müdahale edilen donanım kimlikleri hangileri (SMBIOS, Disk, MAC vb.)?
- İnternet bağlantısı gerektiriyor mu?
- Değişiklikler kalıcı mı, geri alma (clean/unspoof) mekanizması mevcut mu?
- Bağımsız antivirüs / VirusTotal sonuçları paylaşılacak mı?