Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yorumun Ve Şahsi Kararın Kardeşim Fakat Adamlar Bizlere ücretsiz bir şekilde Bu forum da Hem Birçok Bilgi Hem Birçok Hile Paylaşıyorlar Keyiflerini Beklemek De olsa Ki Şayet Zannetmiyorum ki Boş Vakitleri olsun 7 / 24 Bunlara Zaman Ayıramazlar Bizler Gibi Onlarında Sosyal Aktiviteleri kendi Özel Yaşam Alanları Var Ki Biz Yine de Onların Keyiflerini Beklemek Zorundayız Sana karşı Bir Kışkırtma Yapmıyorum Onları da Savunmuyorum Sadece Kendi Şahsi Fikrimi Söylüyorum...
@helehele00 üzerine çalışıyor bizler de sizlere daha güvenli safe hile sunmak için gerekli güncellemeler sonrası test ediyoruz anlamıyorum bu sitem kime niye?
Ek olarak eklemek istiyorum iki günde Metin2, Valorant ve Pubg gameloop hileleri güncellendi. Gecikmeler forumda bulunan hilelerin çeşit fazlalığından ve insanların günlük hayatları da olduğunu göz önüne alın.