tester sen olamazsın admın ısterse verebılır sen en fazla legend member olabılırsın 1000+ mesaj atarak ve şuan hile kımseye açık degıl guncellenıyor hile ve sen confirmed membersın tester degıl mesajına bak solda ısmının altında confırmed member yazıyor.wolftü da tester ol sonra acılır dedikleri tester oldum 49 dan fazla mesaj attım ama hala rütbbem gelmedi ve acılmıyor ne yapmam gerekli
tester sen olamazsın admın ısterse verebılır sen en fazla legend member olabılırsın 1000+ mesaj atarak ve şuan hile kımseye açık degıl guncellenıyor hile ve sen confirmed membersın tester degıl mesajına bak solda ısmının altında confırmed member yazıyor.wolftü da tester ol sonra acılır dedikleri tester oldum 49 dan fazla mesaj attım ama hala rütbbem gelmedi ve acılmıyor ne yapmam gerekli
nasıl oldun ?wolftü da tester ol sonra acılır dedikleri tester oldum 49 dan fazla mesaj attım ama hala rütbbem gelmedi ve acılmıyor ne yapmam gerekli
yardımcı olsanwolftü da tester ol sonra acılır dedikleri tester oldum 49 dan fazla mesaj attım ama hala rütbbem gelmedi ve acılmıyor ne yapmam gerekli
Kral og_funy felan yazıyor ogmısın yok aktester olabilmen için site yönetiminin onayı gerek ve hileyi kullanamazsın şuan güncelleniyor