Normalde 2 3 kez oyun içinde s48 hatası uyarısı aldım. Ardından 3 günlük ban yedim. Belli ederek oynamadığımı düşünüyorum sadece izleme açıyorum hile otomotik mi atıyor bilgisi olan var mı daha önce böyle sorun yaşayan olduysa yazabilir mi?
Açmadım pc sıfır daha yeni aldım sadece bu hileyi kurdum ama 3 gün giremedim s48 . belli etmeden oynamıştım oysaki güncellemeye alınsa iyi olur aslında
kanki 1 aydan beri kullanıyorum zaten çok belli etmiyordum bu iki günden beri farklı hesaptan gir hile arkada çalışsın hile modlarını aktif etmesen bile bir iki elden sonra ban yiyor yani sözkonusu belli edip etmemek değil
kanki 1 aydan beri kullanıyorum zaten çok belli etmiyordum bu iki günden beri farklı hesaptan gir hile arkada çalışsın hile modlarını aktif etmesen bile bir iki elden sonra ban yiyor yani sözkonusu belli edip etmemek değil
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.