wolftü vip hack Öneri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sezer0

Active Member
Konular
2
RC Point
0
Bende wolftü vip hack ve diğer hileler için 150 yorum vb kısıtlaması kalkması lazım bana göre zaten başta reklamlara + sitelere yönlendiriliyor yönetim bu olaya bi el atarsa süper olur

BarBossa

Legend Member
Konular
67
RC Point
0
Bu dediğinizi yaparsak Wolftü hilesi sık sık kullanıldığı için zırt pırt güncelleme alacak buda ister istemez üyelerimizin canını sıkacak bizde böyle bir durum ile karşılaşmayalım diye bu tarz bir yöntem uyguladım Piyasadaki en iyi wolftü hilesine sahibim + olarak VIP bir hile biraz çaba sabır ve mutluluk çok zor birşey değil free 50 VIP 150 size güveniyorum.

sezer0

Active Member
Konular
2
RC Point
0
Bu dediğinizi yaparsak Wolftü hilesi sık sık kullanıldığı için zırt pırt güncelleme alacak buda ister istemez üyelerimizin canını sıkacak bizde böyle bir durum ile karşılaşmayalım diye bu tarz bir yöntem uyguladım Piyasadaki en iyi wolftü hilesine sahibim + olarak VIP bir hile biraz çaba sabır ve mutluluk çok zor birşey değil free 50 VIP 150 size güveniyorum.
Mail onayı vs olsa daha iyi olur hocam 150 yorum için baya bi uğraşılması lazım zaten her bi yorum yaptığınızda site 60 saniye spama düşüyor ondan sonra konuya yorum yapılıyor bana göre çok zor başkasına görede çok zordur birşeyler yaparsanız mükemel olur

Ram1zBey

Super Member
Konular
6
RC Point
0
Dostum Adamlar O Kadar Emek Sarfediyor Bari Bunun Karşılığında Sitede Aktiflik Olsun

c r o w

karga
Ultra Member
Konular
19
RC Point
0
boyle bir sey olmazsa herkes hileye erisebilir hizli tespit edilir surekli guncelleme alır zaten eskisi kadar hiti olmayan bir oyun icin de cok ugrasacaklarini dusunmuyorum, yani bence boylesi hepimiz icin daha iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...