Wolftü vip rc hack deneyimi (pek iyi gitmedi)

israfi25

Super Member
Reaction score
14
RC Point
0
aslansın sen
Post automatically merged by the system:

milet aklına ne gelıyorsa yazıyor belkıde salıyanda var

nick_rc

İlk renk Kara! 🖤
Legend Member
Topics
98
Solutions
3
Reaction score
2,312
RC Point
0
Hilemiz hakkında görüşünüz için teşekkürler. İlk olarak bu görüşünüz için sizi neden banlayalım?. Aimbot için yapabileceğimiz şu anlık bu. Hileyi ekibimiz test ettiğinde herhangi biri siyah/mavi ekran yemedi. Chat çalışıyor ve bunla ilgili bir sorun bulamadık. Hilede otomatik masaüstüne atma durumu bulunmuyor. Yayılma test ettiğimizde bir sorun bulamadık, sadece bazı silahlarda çalışmamakta. Dürbün açılınca herhangi bir sorunla karşılaşmadık. Kurt bazen vurmama olabiliyor, bu bazı özelliklerinn açılmasından kaynaklanıyor(aimbot v.b). Mavi xray sadece kendini ve düşmanı maviye boyar.
Kullanıcının açtığı konuyu hoşgörülü bir şekilde yanıtlamanız beni mutlu ediyor RC TEAM :galp:

Last edited:

atacker220

Super Member
Topics
5
Reaction score
8
RC Point
0
İkinci versiyonda olmadı ama 150 mesaja ulaşınca benim gibi başkalarının da başına gelip gelmediğini söyleyeceğim.

merve1993

Super Member
İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Topics
3
Reaction score
20
RC Point
0
Ben daha kullanmadım umarım bi sorun çıkmaz

peynirinuget

Super Member
Topics
4
Reaction score
9
RC Point
0
bilgilenelim ki bizde kullanıcagımız zaman yararı olsun yararlı konu

Shutski

''Tedariksiz hacete giden domala domala taş arar''
Ultra Member
Topics
40
Reaction score
68
RC Point
0
-chat çalışmıyor ne yazsanızda ÇALIŞIYOR
-kurt iken vurmanız gram işlemiyo yani kan fışkırmıyo hiç AİMBOT SEKMEME YAYILMAMA AÇIKKEN İŞLEMEZ
-aimbot wallaha allaha emanet nereye sıktığı belli değil ADAMIN ARKASINDAN SIKMAN GEREK VEYA YANINDAN & YAKIN OLMAMAN LAZIM
-esp nin şu mavilisimi ne bozuk BOZUK DEĞİL
-dürbün açınca sekmeme allaha emanet oluyo HATA SADECE SENDE VAR
-yayılmama yeni bir odaya girince gg oluyor HATA SADECE SENDE VAR
-oyunu oynarken taş gibi siyah ekran yedim, grafik sürücüsü reset yedi ve geride gelmedi komple reset atınca düzeliyo
- 2 de bir oyun beni masaüstüne atıyor sanki windows tuşuna basmışım gibi OTOMATİK SERİ ATEŞİ VEYA SERİ ATEŞİ AÇARSAN ATAR.
-bitane daha siyah ekran var ama buseferde sadece ses çalıyo w ye falan basınca yürümenizi duyoysunuz HATA SADECE SENDE VAR