o sorun normal wolftu hack ıcın bu wip olanı diyor doğrumu?Hile de genel bir sorun var sanırım herkes aynı şeyi söylüyor düzeltilir merak etme
bencede ilerde düzelir .Düzelir ya o
Umarım düzeltilir gecici bir sorundurSorunsuz Kullanıyordum Bı Anda Basladı Pc Kapattım Actım yenıden Baslat Yaptım Loader Sıldım yukledım Yınede Duzelmedı
inşallah knk düzelir emegi geçen herkese teşekkür ederimbencede ilerde düzelir .
bakalım normal h1lede yetıyor bana ama ah bu arada wolftü dan alışkanlık hıleye h1le demek neyse :d ölümsüzlük ve uyku modunda kendımı reslemek cok cezbedici geliyor :dUmarım düzeltilir gecici bir sorundur
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:
inşallah knk düzelir emegi geçen herkese teşekkür ederim
Ben ölümsüzlük merak ediyorum o alma dedigimiz halde og alanlar varya ☺bakalım normal h1lede yetıyor bana ama ah bu arada wolftü dan alışkanlık hıleye h1le demek neyse :d ölümsüzlük ve uyku modunda kendımı reslemek cok cezbedici geliyor :d
ogler benım ıcın tıfıllardan daha çabuk ölüyolar hatta keşke herkes og alsa hemen ölüyolar hile olmama gerek bıle yok :dBen ölümsüzlük merak ediyorum o alma dedigimiz halde og alanlar varya ☺