Reklamları görebilmek için çerez izni vermelisiniz.

wolftü wlp hakkında sağlam bilgisi olan

REALMADRİD

Super Member
Konular
6
RC Point
0
Arkadaşlar beni hep yasaklı eşya ile atıyorlar ama nasıl olduğunu anlamış değilim tamam hile ile ama nasıl yapıyorlar programlıyorlar tamam eyvallah ama seni oyundan atmak için sana adam ney kullandırıyor da sende yasaklı eşya yazıyor atıyor oyundan wt Türkiye'de olmayan bir silahımı o an sende kullanmış gösteriyor mesela ? Eskiden av mevsiminde bazı eşyalara tıklayınca ahh yasaklı eşya yazıyor oyundan atıyordu onlamı alakalı acaba ( SAGLAM BİLEN CEVAPLASIN LÜTFEN)

Furkan1372

Confirmed Memb.
Konular
2
RC Point
0
dostum oyunda olmayan silahi eline veriyorlar daha sonrasına oyun tespit edıyor yasaklı yıyorsun bunun silah gıbı baska baska şeyleriede var yanı olayı tamamen oyunda olmayan veya sınırlarını aşman ile ilgili

gilavoka

Zehirli Maddeler Kanımda Raks Eder
Ultra Member
Konular
19
RC Point
0
Benide sürekli böyle atıyorlar bilgisi olan banada yanıt versin sırf bu yüzden oyunu sildim hileden dolayı olduğunu düşünmüyorum bir tek oyundan biri atarken başka şekide atamıyorlar AAH YASAKLI SİLAH KULLANIMI DİYOR.

batmanli7221

Sağır duymaz uydurur Kaşar durmaz vurdurur
Super Member
Konular
5
RC Point
0
Aynen öyle bir hile var istediği kişiyi odadan atma ekrana yazı yazdırma şifreli odalara girme ama para istiyorlar

yasdwd

Banned Member
RC Point
0
benide sürekli atıyorlar anlayamadım bende
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

ne yapacağımı anlamadım bir türlü