wolftü yasaklı atma özelliği istiyoruz

ByThoR

Confirmed Memb.
Topics
14
Reaction score
90
RC Point
0
Merhaba sayın adminler sizlere bir tavsiyede bulunmak istiyorum wolftü vip hack bölumüne Yasaklı atma özelliği gelmesini istiyoruz bunu herkes kullanabilirse oyunda adam kalmaz fakat belli bir mesaj sayısına geldiğimizde bari bu özelliği kullanabilelim çünkü çok pahallı cidden aylık 300 tl ye bu özellıkler birlikte satıyorlar insanlara zaten yılbaşıda geliyor lütfen bizi kırmayın. hem bu sayede aktiflik ve popürleliğimiz daha da çok yükselir iyi forumlar

ByThoR

Confirmed Memb.
Topics
14
Reaction score
90
RC Point
0
Gelirse mükemmel olur
Evet dostum bizde forum içinde o kadar aktif olup destek oluruz popülerliğimizin artması için ama bu özellık ıcın bir şart konulması lazım tabııkı mesela 1000 mesaj sayısına ulasınca falan

efedemir3333

Super Member
Topics
6
Reaction score
5
RC Point
0
Evet dostum bizde forum içinde o kadar aktif olup destek oluruz popülerliğimizin artması için ama bu özellık ıcın bir şart konulması lazım tabııkı mesela 1000 mesaj sayısına ulasınca falan
e tabi aktiflik artıp destek olmak gerekiyor

ByThoR

Confirmed Memb.
Topics
14
Reaction score
90
RC Point
0
1000 mesaj fazla ama 100 150 gayet makul bir sayı bence
kanka neresi fazla :D millet sırf bu oyun için alıyor zaten 100 -150 mesaj olsaydı eğer forumdaki herkes 2 gün ıcınde acardı birşey ne kadar kolaysa anlamı kalmaz ve kalitesi kalmaz bir amacımız kalmaz oyunda adam kalmaz mesela cıksa sabah aksam işssiz gibi aktif olurum forumda :D

Let

bang!
Legend Member
Topics
57
Solutions
3
Reaction score
580
RC Point
0
Buna Yetkililer Karar Verebilir Unutmayın Bu Free Kek Sizin İstediğiniz Gibi Karar Verilmez .