wolftü yeni hilesiz bir devirin başlangıcı.

PoRSuKv

SUBARASHII
Ultra Member
Konular
26
RC Point
0
Merhabalar , sevgili rc aile üyeleri size elveda etmeye geldim artık hile kullanmayacağım. Bildiğiniz üzere wolfteama yenı guncelleme geldı wlp ler kalktı artık hileye ıhtıyacım olmadığı için üzülerek söyluyorum ki size veda edeceğim. Herbirinizi seviyorum iyi rc'ler dilerim . Saygılarımla....

rootskn

𝓒̧𝓪𝔂𝓵𝓪𝓴 𝓭𝓮𝓰̆𝓲𝓵𝓲𝔃, 𝓭𝓪𝓱𝓪 𝔂𝓮𝓷𝓲
Ultra Member
Konular
67
RC Point
0
Merhabalar , sevgili rc aile üyeleri size elveda etmeye geldim artık hile kullanmayacağım. Bildiğiniz üzere wolfteama yenı guncelleme geldı wlp ler kalktı artık hileye ıhtıyacım olmadığı için üzülerek söyluyorum ki size veda edeceğim. Herbirinizi seviyorum iyi rc'ler dilerim . Saygılarımla....
hile her oyunda olur hilenin önüne geçmek için ban atmaları lazım tek tek onuda yapmıyorlar halen birsürü wlp var oyunda hile her yerde var

kimsebilmez

Confirmed Memb.
Konular
8
RC Point
0
hilenin tek çözümü dedikleri gibi teker teker dolaşmak görmek ve farketmek bunuda joygamenin en son yapacağı şey bile değildir görüşmek üzere

PoRSuKv

SUBARASHII
Ultra Member
Konular
26
RC Point
0
hileler bitmemiş oylece duruyor wlp biraz azalmış o kadar tekrara aranıza döndüm :d

1irfann1

Confirmed Memb.
Konular
4
RC Point
0
ben kullanıyorum zevkle