wolftüye esp tarzı hile gelirmi

kursat03

Confirmed Memb.
Konular
8
RC Point
0
hocam reailty ailesi olarak şunu sormak istiyorum uzun zamandır wolftu hack kullanıyorum ama para ile satılan hilelerde esp var neden reality yapmıyor

jusqi

Moderator
Konular
5
RC Point
0
Hilede zaten esp özelliği bulunuyor esp den kastınız esp box vs. mi? İstediğiniz özelliği daha net anlatırsanız ilgili arkadaşlar yardımcı olabilir

SYKPE

Confirmed Memb.
RC Point
0
bence bu esp gayet yeterli diğer parayla satılanlar cıvkını çıkarıyor bu el ve göz alışkanlığınla epey epey yeterli hale geliyor

kursat03

Confirmed Memb.
Konular
8
RC Point
0
bence bu esp gayet yeterli diğer parayla satılanlar cıvkını çıkarıyor bu el ve göz alışkanlığınla epey epey yeterli hale geliyor
bencede esp yeterli diğer özllikleri istemiyorum ben kolum ama adamların nerden ne zaman çıkacağını bilemiyorum
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Hilede zaten esp özelliği bulunuyor esp den kastınız esp box vs. mi? İstediğiniz özelliği daha net anlatırsanız ilgili arkadaşlar yardımcı olabilir
iskelet ve box ikiside eklenirse müq olur admin

NaneliSakız

Ultra Member
Konular
20
RC Point
0
Bence gelmesi lazım hem bir yandan çeşitlilik olur. Ben esp box olmadan her iki türlü de oynayabiliyorum. Amma velakin esp box olmadan oynayamayan arkadaşlarımız da var.

Shain

Super Member
Konular
1
RC Point
0
Adamların yerini görüyorsun zaten illa kutu içine mi almak istiyorsun? O özelliği getirseler bu sefer de başka bişey isterler gerçekten bu wolftücülerin istekleri bitmiyor.