ama ölümsüzlük ben hiç açmıyom nerdeyse ama yinede oluyorO dediğini sadece ölümsüzlük açıkken yapıyor sebebi o ölümsüzlüğü kapattığında sorun ortadan kalkacaktır. ama nasıl çözülür bilemem
sekmeme yayılmama oto şarjör seri atışbenim açtıklarım
kardeşim insanda kullanılar özellikleri kapa sekmeme yayılmama fln ama ölümsüzlük kapatması bişi farketmez insan özeliiklerini kapaama ölümsüzlük ben hiç açmıyom nerdeyse ama yinede oluyor
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:
b
Ben sorunu ölümsülüğü kapatarak çözdüğümü hatırlıyorum. neyse yetkililer görünce yardımcı olacaktır. İyi gecelerama ölümsüzlük ben hiç açmıyom nerdeyse ama yinede oluyor
b
tmm deniycem sağol kardeşkardeşim insanda kullanılar özellikleri kapa sekmeme yayılmama fln ama ölümsüzlük kapatması bişi farketmez insan özeliiklerini kapa
eyw yinede iyi geceler broBen sorunu ölümsülüğü kapatarak çözdüğümü hatırlıyorum. neyse yetkililer görünce yardımcı olacaktır. İyi geceler
sağol kardeşim ha bu arada jump açma yasaklı atar sanatmm deniycem sağol kardeş
eyw yinede iyi geceler bro
Seri ve Otomatik atışı seçersen serı serı vurur bu arada ^ haricinde sınırsız mermi ve şarjor yok kapa anca öyle düzeliyor.Ben sorunu ölümsülüğü kapatarak çözdüğümü hatırlıyorum. neyse yetkililer görünce yardımcı olacaktır. İyi geceler