eyuphand56 Super Member İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye Joined May 8, 2022 Topics 18 Messages 292 Reaction score 16 RC Point 0 Jul 6, 2024 #1 arkadaslar wolftü hilesi baslat tıkladıktan sonra bi hata alıyorum ekran resmin görüldü gibi yardımcı olun Attachments {FBF32316-6836-4C28-BB71-BCC039634E2C}.png.jpg 78.2 KB · Views: 45
arkadaslar wolftü hilesi baslat tıkladıktan sonra bi hata alıyorum ekran resmin görüldü gibi yardımcı olun
haluktascim Super Member Joined Mar 25, 2022 Topics 13 Messages 186 Reaction score 7 RC Point 0 Jul 7, 2024 #11 Ben bu hatayı bir yıldır alıyorum ama hiç bir moderatör arkadaş yada bir admin yardımcı olmadı Upvote 0 Downvote
eyuphand56 Super Member İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye Joined May 8, 2022 Topics 18 Messages 292 Reaction score 16 RC Point 0 Jul 8, 2024 #12 bwritan said: daha önce bende de vardı aynı problem, bi eklenti indirmiştim düzelmişti. tam olarak hatırlamıyorum ama araştırma yapsan bulursun bence. Click to expand... nerde bulcam Upvote 0 Downvote
bwritan said: daha önce bende de vardı aynı problem, bi eklenti indirmiştim düzelmişti. tam olarak hatırlamıyorum ama araştırma yapsan bulursun bence. Click to expand... nerde bulcam
K kaosezalis Confirmed Memb. Joined May 24, 2023 Topics 2 Messages 128 Reaction score 2 RC Point 0 Jul 8, 2024 #13 Bende açarken bi ara böyle bir hata ile karşılaştım ama kapatıp tekrar açınca birdaha hata vermedi Upvote 0 Downvote
eyuphand56 Super Member İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye Joined May 8, 2022 Topics 18 Messages 292 Reaction score 16 RC Point 0 Jul 9, 2024 #14 kaosezalis said: Bende açarken bi ara böyle bir hata ile karşılaştım ama kapatıp tekrar açınca birdaha hata vermedi Click to expand... bende kapatım actım sildim yeniden yükledim oyunu bile sildim hersey tekrar denedim olmadı Post automatically merged by the system: Jul 9, 2024 bwritan said: daha önce bende de vardı aynı problem, bi eklenti indirmiştim düzelmişti. tam olarak hatırlamıyorum ama araştırma yapsan bulursun bence. Click to expand... nasıl yapıcaz eklenti nerden bulurum Upvote 0 Downvote
kaosezalis said: Bende açarken bi ara böyle bir hata ile karşılaştım ama kapatıp tekrar açınca birdaha hata vermedi Click to expand... bende kapatım actım sildim yeniden yükledim oyunu bile sildim hersey tekrar denedim olmadı Post automatically merged by the system: Jul 9, 2024 bwritan said: daha önce bende de vardı aynı problem, bi eklenti indirmiştim düzelmişti. tam olarak hatırlamıyorum ama araştırma yapsan bulursun bence. Click to expand... nasıl yapıcaz eklenti nerden bulurum