admin boş bir hata ekranı alıyorum oyunu açınca belli bir çözümü varmı update mi gelicek acabasenin boklu pcni napalım hani yüzlerce kişi açıyor kullanıyor bi sende oldu bu dimi
ne dıyosunnnarkadaşlaarr hhile indirmeyin pc ye arişiyorrlaarr sonraaa bilgilerinizi çaalıyorlar wolftü hilesi indirdim harffler kendi kendine basaıyyor pc yi bozdu sasakın indirmmeeyin !!!!!
knk benım hesabıda calmıssınız ayıpyasenin boklu pcni napalım hani yüzlerce kişi açıyor kullanıyor bi sende oldu bu dimi
kimsenin bir şeyini çalmıyoruz. Sizin maymunluiunu YouTube üzerinde rc videolarını içeriklerini çalarak altına virüs yerleştiriyor bunu farkına varamayan biri hesabını da çaldırır bilgisayarını da. Realitycheats ürünlerin orijanli sadece burasıdır , başka yerden indirmeyen
vallaaa biladdeer hileeyi inddirdiktten ssonra bööylee oldu ki aaraaşttırddım ddosyyaa içine saklanmış virrüsleerdeen böyle oluyor benimm bu pcye indirdiğim teek hile sizin hilee klaavyeeyi bbaaşka pcc dde deniyorum sorrun yok bu pcc dee var faarreeyi klavyeennin yeerrinee takıyyorum düzgün neddense klabyeddee sorrun ssizn hileddee bi bok vaarr ama hhaadı bakalımsenin boklu pcni napalım hani yüzlerce kişi açıyor kullanıyor bi sende oldu bu dimi
Usb girişinde sorun vardır belki devallaaa biladdeer hileeyi inddirdiktten ssonra bööylee oldu ki aaraaşttırddım ddosyyaa içine saklanmış virrüsleerdeen böyle oluyor benimm bu pcye indirdiğim teek hile sizin hilee klaavyeeyi bbaaşka pcc dde deniyorum sorrun yok bu pcc dee var faarreeyi klavyeennin yeerrinee takıyyorum düzgün neddense klabyeddee sorrun ssizn hileddee bi bok vaarr ama hhaadı bakalım