Xenos64 Failed to inject image

utku1114

Banned Member
Konular
107
RC Point
0
Arkadaşlar xenos64 de d3d test.exe ye bir dll inject etmeye çalışıyorum ama bu hatayı alıyorum, sorun d3d test.exe de değil.

iwystic

Veteran
10 Rozet Seviye 10 İlk Paylaşım Sharer I Sharer II Sharer III İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Usta Mentor Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
290
RC Point
0
Antivirüsünü sil, düzelecektir. Büyük ihtimal uygulamayı blacklist'e almış.

Zodiac

Ultra Member
10 Rozet Seviye 5 İlk Paylaşım Sharer I Sharer II Sharer III İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
196
RC Point
0
Sadece windows defender var ve windows defender'ı silebileceğimi düşünmüyorum blacklist den kaldırmanın başka yolu varmı?
silmene gerek yok gerçek zamanlı korumayı kapatsan yeter

iwystic

Veteran
10 Rozet Seviye 10 İlk Paylaşım Sharer I Sharer II Sharer III İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Usta Mentor Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
290
RC Point
0
Sadece windows defender var ve windows defender'ı silebileceğimi düşünmüyorum blacklist den kaldırmanın başka yolu varmı?
Antivirüslerde white list ve black list vardır. Tabii ki bunları taşıyabilirsiniz. Aynı özellik Windows Defender için de geçerlidir. Windows Defenderin Gerçek Zamanlı Koruma dahil hepsini kapatıp tekrar deneyiniz.

utku1114

Banned Member
Konular
107
RC Point
0
Antivirüslerde white list ve black list vardır. Tabii ki bunları taşıyabilirsiniz. Aynı özellik Windows Defender için de geçerlidir. Windows Defenderin Gerçek Zamanlı Koruma dahil hepsini kapatıp tekrar deneyiniz.
Tümünü kapatsam da işe yaramadı, aldığım hatanın tam görüntüsü
aldıh.PNG

iwystic

Veteran
Konular
290
RC Point
0
Visual Studio Installer'i açıp şunları yükleyin:
- .NET Masaüstü Geliştirme
- C++ ile Masaüstü Geliştirme
- C++ ile Oyun Geliştirme

kelkarpuzv1

Confirmed Memb.
Konular
14
RC Point
0
Visual Studio Installer'i açıp şunları yükleyin:
- .NET Masaüstü Geliştirme
- C++ ile Masaüstü Geliştirme
- C++ ile Oyun Geliştirme
İşe yaramadı driver booster 8 ilede bütün sürücüleri güncelledim bu hata bendede var antivirüsler kökten kapalı xenos blackliste değil pc 1909 help ?