Yardım edin bana

iwystic

Veteran
Konular
290
RC Point
0
İlgiyi kendine çekmelisin ama en başta kızı iyice tanımalısın ve kendi özgüvenin yüksek olmalı. Nasıl çekeceğim dersen de, bu ezbere yapabileceğin veya doğaçlama yapabileceğin bir şey değildir. Bazen her şey doğaçlama olmaz, bunun için kendi kafanda teknikler üret ve en iyi seçeneğini değerlendir. Ortalama bir kızı manipüle etmek zor değildir.

Umutssssss

am
Super Member
Konular
10
RC Point
0
İlgiyi kendine çekmelisin ama en başta kızı iyice tanımalısın ve kendi özgüvenin yüksek olmalı. Nasıl çekeceğim dersen de, bu ezbere yapabileceğin veya doğaçlama yapabileceğin bir şey değildir. Bazen her şey doğaçlama olmaz, bunun için kendi kafanda teknikler üret ve en iyi seçeneğini değerlendir. Ortalama bir kızı manipüle etmek zor değildir.
hocam tekniklerden örnek verme şansınız varmı kafamda canlansın

iwystic

Veteran
Konular
290
RC Point
0
Değinmeyi unutmuşum, hayatından nefret ettiğini ve kendine zarar vermeyi düşünüyorsun. Bunun için motivasyon vermek yerine klasik yapman gereken şeyi söyleyeceğim. Hayatına bir amaca adayıp ekstra faaliyetlerle (spor, sanat vs.) hayatını şekillendirmelisin. Yaşamaktan daha zor bir şey varsa o da ölmektir.

hocam tekniklerden örnek verme şansınız varmı kafamda canlansın
Kafanda canlanması gereken sadece teknikler değil. Kızı iyi tanıyorsan napacağını bilirsin. Tanımıyorsan bile genelleme teknikleri kullanabilirsin.

walwadex33

Super Member
Konular
18
RC Point
0
siktir et git konuş açıl olmazsa boşver çok da önemli değil kafaya takmaya değmez ilerde gülüp geçersin bu duruma

Umutssssss

am
Super Member
Konular
10
RC Point
0
burda iki farklı görüş var ve ikiside bana mantıklı geliyor birinde direkt sorim ztn olmazsa olmaz bakış açısı birinde olsalıkları artırım işimi nete alma cabası var hangisini seçicem bilmiyorum

iwystic

Veteran
Konular
290
RC Point
0
"Konuş açıl olmazsa siktir et" sana mantıklı geliyorsa fazla düşünme derim. Senin açından bakmaya çalışıyordum. Çok kasmana gerek yok yani.

Umutssssss

am
Super Member
Konular
10
RC Point
0
"Konuş açıl olmazsa siktir et" sana mantıklı geliyorsa fazla düşünme derim. Senin açından bakmaya çalışıyordum. Çok kasmana gerek yok yani.
knk böyle diyince seviyem gerçekten düştü "olmazsa siktir et " değilde şuanki topladığım verilerle şansımı denemek mantıklı gelen kısmı olmazsa siktir et ztn olamaz

QUICK SERDAR

Harman
Confirmed Memb.
Konular
8
Web sitesi
quickdeveloper.cf
RC Point
0
aşkımemnu amk kral lise dönemindeki aşkların çoğu saçma sapandır yani fazla sallama ha ama kız duzgundur aklı başındadır ona bişi diyeymem :d