Yardım Edin Lütfen #

Rakıo

Confirmed Memb.
Konular
2
RC Point
0
Reklam izlme Onayı Yapamıyorum Site Hata Veriyor Çözüm ??

_V_

Ultra Member
Konular
13
RC Point
0
addblockerı kapat dostum veya tarayıcı ayarlarını gozden gecır

SquinShy

♥Girl Crazy♥
Ultra Member
Konular
36
Web sitesi
sites.google.com
RC Point
0
knk bunun gibi yaklaşık sitede 10 dan fazla form var ama genede diyelim
İlk önce sitede girerken herhangi bir eklentide reklam engelleyicin varsa kapat sağ altta pc kendisinde eklenen reklam engelleyicin varsa onuda kapat yada siteye direkt girdiğinde reklam çıkmıyorsa herhangi bir forumun içine gir orada çıkar baktın ki bunlarda olmuyor farklı bir tarayıcında dene eğer ki bu da olmazsa daha ne diyim knk devamını sen düşün artık .d
banner pp 12.gif

Rakıo

Confirmed Memb.
Konular
2
RC Point
0
addblockerı kapat dostum veya tarayıcı ayarlarını gozden gecır
Kankam Onları Yaptım Gene Aynı Oluyor
Denedim Yoksa
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

sanıyorum site kaynaklı bir sorun adblocker kullanmıyorum tarayıcı güvenliği ve herhangi bir güvenlik duvarıda kullanmıyorum kapalı yani halen aynı sorun
Bende Öyle Düşünüyorum Siteye Giriş Yapamıyor Yapa Bilsem Dogurlma Yapcam

Rakıo

Confirmed Memb.
Konular
2
RC Point
0
knk bunun gibi yaklaşık sitede 10 dan fazla form var ama genede diyelim
İlk önce sitede girerken herhangi bir eklentide reklam engelleyicin varsa kapat sağ altta pc kendisinde eklenen reklam engelleyicin varsa onuda kapat yada siteye direkt girdiğinde reklam çıkmıyorsa herhangi bir forumun içine gir orada çıkar baktın ki bunlarda olmuyor farklı bir tarayıcında dene eğer ki bu da olmazsa daha ne diyim knk devamını sen düşün artık .d
Ekli dosyayı görüntüle 25741
Kankam Sİte Giriş Yaoamıyorum 2 ADIM Dogurlmasıdanki Site Gir Meslesi Olmuyor Site Açılmıyor Hata Veriyor 3 Tane Taraycı Denedim

sonkral8118

Confirmed Memb.
RC Point
0
chrome tarayıcısıyla yapacaksın knk başka tarayıcıyla olmuyor ve addblockerı varsa kapat ilk reklamda realitycheats sayfasına atıyor süre bitine kadar o sayfada sabit bekle sonra en üstteki reklama tıkla sonrasında diğer reklama tıkla ilk sayfaya tıkla yine bekle olmassa özelden yaz kral yardımcı olabilirim

Gidemezdim

Ultra Member
Konular
10
RC Point
0
Reklam engelleyici gibi şeyler bu durumda sizlere zararı olur kapatmanız gerekebilir hocam