yardımı dokunacak biri varmı acaba?

oğuz_kalkan

Confirmed Memb.
Konular
14
RC Point
0
hileye giriş yapabilmek için hesabımın şifresi gerekiyo ve giriş yaparken e posta ile kayolmuştum hile programına aynı bilgileri yazdıgımda kabul etmiyor burdan baktıgımda da şifre yok e posta isteyin diyor ama nerden isticem ?

Çözüm
benim dikkatsizliğimdi sabah kahvemi yudumlarken mause ile oynayınca farkettim yazının üstüne basınca e şifre kodu geliyomuş :)(
Uzunca süre düşündükten sonra anladım kardeşim.
Şifren gerekiyor evet yanlızca e posta ile loadere giriş yapamazsın şifreni unuttuysan yeni şifre oluşturabilirsin.
Daha sonra metin belgesine felan bu bilgileri kaydet sonra yine unutursun. :)
İyi forumlar...

BarBossa

Legend Member
Konular
67
RC Point
0
İndirmiş olduğunuz loader de bu bölüme siteye kayıt olduğun kullanıcı adı ve şifreni yazarak giriş yapmayı dene
1648028301344.png

oğuz_kalkan

Confirmed Memb.
Konular
14
RC Point
0
İndirmiş olduğunuz loader de bu bölüme siteye kayıt olduğun kullanıcı adı ve şifreni yazarak giriş yapmayı dene
Ekli dosyayı görüntüle 14229
bunu denemiştim ancak olmuyoor
sorun şifresinde zaten kullanıcı adıyla bi ilgilisi yok dostum ?
alışmaya çalışıyorum kusura bakmayın e posta isteyin cümlesine basmak yeterli oluyormuş ama farkedemedim o an aynı renk oldukları için normal yazıyla

Space İs god

Legend Member
Konular
27
RC Point
0
sorun şifresinde zaten kullanıcı adıyla bi ilgilisi yok dostum ?
Siteye kayıt olduktan sonra sürekli açık kalıyor hesap ondan dolayı şifre yok dediğini varsayıyorum. Sonrasında IUI daki e-postasını yanlış yazmışta olabilir diyerek burada ismi kullanıcı adı olarak geçtiği için böyle bir cevap verdim.

oğuz_kalkan

Confirmed Memb.
Konular
14
RC Point
0
Siteye kayıt olduktan sonra sürekli açık kalıyor hesap ondan dolayı şifre yok dediğini varsayıyorum. Sonrasında IUI daki e-postasını yanlış yazmışta olabilir diyerek burada ismi kullanıcı adı olarak geçtiği için böyle bir cevap verdim.
benim dikkatsizliğimdi sabah kahvemi yudumlarken mause ile oynayınca farkettim yazının üstüne basınca e şifre kodu geliyomuş :)(

Rooster

only business
Legend Member
Konular
727
RC Point
0
Şifren gerekiyor evet yanlızca e posta ile loadere giriş yapamazsın şifreni unuttuysan yeni şifre oluşturabilirsin.
İyi forumlar...

Çözüm

oğuz_kalkan

Confirmed Memb.
Konular
14
RC Point
0
İyi forumlar...
hem telefonumda hem bilgisiyarımda artık şifrem heryerde :) :)