iwystic

Veteran
Konular
290
RC Point
0
para kazanma, para kazanma yolları, para kazanma siteleri, para kazanma yöntemleri, para kazanmanın kolay yolları, yatırımsız para kazanma, yatırımsız para kazandıran siteler, yatırımsız para kazanma yolları

Merhabalar, bu konumda sizlere kolay yoldan, evde oturarak nasıl para kazanacağınızı göstereceğim.

Bu yöntemin mantığı şu şekildedir:
Alt coinler üzerinden mining yaparak size dolar üzerinden ödeme yapar. Extra olarak size referans başına da ödeme alma imkanı sağlar.

NOT: Siteye referanssız kayıt olamazsınız. Referans kodum gizli metinde bulunmaktadır. Gizli metni görmek için öncelikle siteye kayıt olmalı, sonrasında da konuya cevap yazıp beğenmelisiniz.

NASIL YAPILIR?

1- Öncelikle gizli metinden siteye kayıt oluyoruz.
NOT: Siteye referans linki olmadan kayıt olamazsınız. Gizli metni görüntülemek için foruma sağ üstten kayıt olun ve en aşağıdan konuya cevap yazıp beğenin.

2- Siteye kaydolduktan sonra sizi alttaki spoilerdaki gibi bir fotoğraf karşılar ve sayfayı kapladığı için görmemeniz imkansızdır. Ona tıklayın.

1651747569520.png

3- Fotoğrafa tıkladığınızda sadece "Öde 0" yazısına tıklayın ve ana sayfaya geri dönüp alttaki spoilerda gösterdiğim yere tıklayın. (Robot sayım: 1 adet)

1651748023511.png

4- Oraya tıkladıktan sonra sizleri robotların bulunduğu panel karşılayacaktır ve gördüğünüz gibi sizde de büyük ihtimal tek robot olacaktır.
O robot şu anda devre dışı, etkinleştirmek için sağ taraftan "Etkinleştirme" butonuna tıklayın.

:resimler:

1651748812367.png

1651748821710.png

Bu site sayesinde saniye başı dolar kazanacaksınız. Siteye iyice hakim olunca da nasıl çalıştığını öğrenirsiniz.

Link:

Emir420342

Super Member
Konular
10
RC Point
0
Metni görmek için yazıyorum şimdiden emeğine sağlık bir de kaç günlük kazanç bu

Haikyo

Confirmed Memb.
Konular
3