trgay

Ultra Member
Topics
19
Reaction score
22
RC Point
0
Merhabalar yazılıma karşı çok istediğim var öğrenmek istiyorum tavsiyesi olan varmı ?. Yapilirmmi nasıl ileride iyi para kazandırirmi?

denizkaratas

KRALINIZA HABER SALIN
Super Member
Topics
4
Reaction score
12
RC Point
0
iyi bir yazılımcı olursan 40 50 tl bile kazanırsın o derece

ReadyDie

Legend Member
Topics
24
Solutions
3
Reaction score
399
RC Point
0
Hahahaha para kazandırırmı? duymamış olayım yazılım bilgisi ve biraz sözel birazda sayısal zekan olsun dünyanın her yerinde güzel paralar kazanabilirsin.

BerkCL

Confirmed Memb.
Topics
1
Reaction score
2
RC Point
0
Valla bende c# çalışıyorum şuan. Şahsen ben yazılım para için değil keyif alarak yapılması gereken bir meslek olarak görüyorum

azo

Super Member
Topics
33
Reaction score
31
RC Point
0
Tabikide yazilimci olmak çok büyük bir servet kazandırır hayal edemeyeceğin kadar paraya sahip olacağını söyleyebilirim sana o kadar güzel bir meslek ki. Bu işleri bilmeyenler ve yapamayanlar için çok üzülüyorum.

Lady Darknes

swansizz
Reseller
Topics
89
Solutions
19
Reaction score
1,183
Website
github.com
RC Point
0
Öncelikle, yazılım öğrenmek istiyorsan yeterli azim ve kararlılıkla yapabilirsin. İnternette birçok kaynak var, özellikle de ücretsiz olanları var. Öğrenmek istediğin programlama dilini seç ve çevrimiçi kaynaklar, video dersleri ve kitaplar gibi farklı kaynaklardan yararlanarak öğrenmeye başlayabilirsin.

İleriye dönük olarak, yazılım alanında iyi para kazanmak mümkündür. Ancak, bunun için öğrenmen gereken birçok şey var ve sadece programlama dilini öğrenmek yeterli değil. Yazılım geliştirme, veri analizi, siber güvenlik, yapay zeka ve daha birçok alanda uzmanlaşmak mümkündür. Bu nedenle, uzmanlaşmak istediğin alana odaklanmanı öneririm.

Ayrıca, sektördeki gelişmeleri takip etmek ve düzenli olarak kendini geliştirmek de önemlidir. Bunun için online kurslar ve seminerlerden yararlanabilirsin. İş deneyimi de önemli olduğundan, mümkünse staj yaparak veya küçük projelerde çalışarak deneyim kazanabilirsin.

Sonuç olarak, yazılım öğrenmek zorlu bir yolculuk olsa da, çaba ve kararlılıkla başarılı olabilirsin ve iyi para kazanma fırsatlarına sahip olabilirsin.

Lord Shadow

Only Shadow
Legend Member
Topics
22
Solutions
5
Reaction score
242
RC Point
0
kankam en düşük yazılım öğrenip bak en düşük diyorum yurt dışında 5000 dolar kazanırsın yeterki iyi codlama yeteneğin olsun

Weidort1

Super Member
Topics
1
Reaction score
3
RC Point
0
Yazılım kaç kere öğrenmek istedim ama bir türlü öğrenemdim