Yazılım mühendisliği alanı olan lise istiyorum help

ByWakko

Super Member
Konular
33
RC Point
0
dostlar kahramanmaraş dulkadir oğlunda oturduğumdan dolayı hep onikişubatta çıkıyor en sinir krizi geçirdiğim günlerden biri
lise tercihi ve hoca beni aradı ne istediğimi sordu bende söledim oda şunu dedi malasef oturduğun yerde yazılım lisesi (yazılım lisesi yani yazılım mühendisliği dalı bulunan lise)
ilk 3 e anadolu daha sonrasında diğerlerine benim istediğimi koydu

Şehit İdari Ataşe Galip Özmen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Dostlar okullar başladıktan sonra ne yapayım ben? bu veyahut başka bir liseye transfer ederlermi?​

yada lise önerini varsa önerirmisiniz (lise bittiğinde direk işimde olmak istiyorum boşa 4 yıl yat sınava gir çık petrolde çalış yap istemiyorum)
her nekadar şey olsada anadolu gitmek istemiyorum :/
mesleki lise daha mantığıma yatıyor

CL43X

Ultra Member
Konular
26
RC Point
0
Eğer düşünürsen istanbulda yatılı bir liseye yerleşebilirsin eğer yapamam dersen bir meslek lisesi bul ve ona kayıt yaptır en kötü internette kurslardan öğrenirsin ve eğer çalışmak için işi daha kolay bulmak istiyorsan üniversite okumanı öneririm ben öyle yapacağım sonuçta kendin de öğrenebilirsin yazılımı üniversiteyi prestij ve bilmediğin alanda kendini daha iyi geliştirmek için okuyorsun.

Lise bittiği anda iş bulman biraz zor ama açık liseye geçip staja gidebilirsin en kötü.

ByWakko

Super Member
Konular
33
RC Point
0
Eğer düşünürsen istanbulda yatılı bir liseye yerleşebilirsin eğer yapamam dersen bir meslek lisesi bul ve ona kayıt yaptır en kötü internette kurslardan öğrenirsin ve eğer çalışmak için işi daha kolay bulmak istiyorsan üniversite okumanı öneririm ben öyle yapacağım sonuçta kendin de öğrenebilirsin yazılımı üniversiteyi prestij ve bilmediğin alanda kendini daha iyi geliştirmek için okuyorsun.

Lise bittiği anda iş bulman biraz zor ama açık liseye geçip staja gidebilirsin en kötü.
önerin için teşekürler umarım yapabilirim

berke25

Super Member
Konular
3
RC Point
0
Yazılım şirketlerine başvuru yapıp alanını ve dalını söylemen gerekiyor eğitimin esnasında staj yapmak istediğini ve istekli olduğunu gösterirsen eğitim bittiğinde direk iş e başlama şansın yüksek. Onun dışında TR de hiçbir meslek üni bittikten sonra iş e başlayamıyor :D

Roytoda

Super Member
Konular
2
RC Point
0
bence liseyi bitirmeden açığa geçip staja başla

JambaEfe

Active Member
RC Point
0
kanki yazılım mühendisliği okullarda çok kötü anlatılıyor diye biliyorum kursa gitmen daha faydalı olur

Matez

Super Member
RC Point
0
Açığa Geçip kursalar üstünden yürümeni öneririm okullarda kötü anlatıyoarlar yani