Yazılım Öğrenmek İstiyorum, Nereden Başlamalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ali Uzun

Banned Member
Konular
39
RC Point
0
Bend de bir hırs ile hile kodlamak istiyorum ama en basit ve en temel yerlerden başlamak istiyorum ki zaten böyle yapmam gerek peki hile kodlamak için ne yapmalıyım ne yapacağım uzun uzun anlatacak birisi olursa sevinirim <3

iwystic

Veteran
Konular
290
RC Point
0
Konu başlıkalrını büyük yapmayınız ve sorununuza uygun olarak başlık yazınız.
Udemy'den kurs alarak C#'den başlayıp C++'a geçebilirsin. Sana burada şu şu diye kodlama anlatamam. İstersen PHP, Python dillerini de öğrenebilirsin. Tamamen senin kararın.
Hile kodlamak istiyorsan, ilk olarak C# sonra da C++. Saldırı için bir şeyler yapmak istiyorsan da, Python dilini öğrenebilirsin. "Site hackleyeceğim, Index kodlacayacağım." Dersen de PHP dilini öğrenebilirsin ama araştırarak da Index bulabilirsin. Bunları internette araştırıp ona göre kodlamaya başlayabilirsin. İyi forumlar.

Ali Uzun

Banned Member
Konular
39
RC Point
0
İlk öncelikle daha dikkatli şekilde başlıklara dikkat edeceğim bundan şüpheniz olmasın. İkinci olarak ise benim kurs alacak param falan yok internet ile öğrenirim değil mi ?????

Selyk

Prince Of Darkness
Moderator
Konular
81
RC Point
0
burda 100 bölümlük bi c# dersi Link
burda 35 bölümlük bi c++ dersi Link
Tavsiyem c#

Ali Uzun

Banned Member
Konular
39
RC Point
0
Tüm cevap veren şahıslara teşekkürlerimi sunuyorum anlamadığım bir konu olursa anlatır mısınız ( tamemn keyiften soracağım para kazandırtıyor mu profesyonel yapmak)

Ali Uzun

Banned Member
Konular
39
RC Point
0
Arkadaşlar adam gitmiş Visual Studio 2013 indirmiş ama ultimate diyor aynısından mı indireyim sizce yoksa professional ya da sade halini indirsem olur mu acil cevap lütfen ve 2013 mü indireyim ben de ?????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...