Yemeksepeti h4ckleyen hackerlar recep baltaş(technopat) gibi teknoloji editörlerine ulaşıp yemeksepeti'nin h4cklendiğini söylediler ve Nevzat Aydın'ın CEO'luktan asıl ayrılma sebebini ortaya attılar/iddia ettiler.

H4ck'in 2021 Nisan sonrası olduğunu rastgele bir müşterinin açık adresine kadar verilmiş olmasından anlayabiliriz
Ve Recep Baltaş'a dediklerine göre Nevzat Aydın'a durumu anlattıklarından sonra istifa ettiğini söylemişler

Ve bitcoin yoluyla fidye istemişler resmen bilim kurgu filmi çekiliyor
Geçen twitch'in bit sorunu, getirin gündem olması ve şimdi de yemeksepeti sırada ne var? Trendyol ve hepsiburada gibi şirketlere de güvenim azaldı bu olaylardan sonra ama neyse ki kartta para olmayınca pek dert değil benim açımdan
Siz ne düşünüyorsunuz yorumlarda konuşalım.
özet olarak 2 ss koydum twitter'da daha ayrıntılı bir şekilde okuyabilirsiniz

H4ck'in 2021 Nisan sonrası olduğunu rastgele bir müşterinin açık adresine kadar verilmiş olmasından anlayabiliriz
Ve Recep Baltaş'a dediklerine göre Nevzat Aydın'a durumu anlattıklarından sonra istifa ettiğini söylemişler

Ve bitcoin yoluyla fidye istemişler resmen bilim kurgu filmi çekiliyor
Geçen twitch'in bit sorunu, getirin gündem olması ve şimdi de yemeksepeti sırada ne var? Trendyol ve hepsiburada gibi şirketlere de güvenim azaldı bu olaylardan sonra ama neyse ki kartta para olmayınca pek dert değil benim açımdan
Siz ne düşünüyorsunuz yorumlarda konuşalım.
Post automatically merged by the system:
özet olarak 2 ss koydum twitter'da daha ayrıntılı bir şekilde okuyabilirsiniz