yeni kedi aldım 2 aylık

Lady Darknes

swansizz
Reseller
Konular
89
Web sitesi
github.com
RC Point
0
Kedi ihtiyaçları önerileri.

2aylık kedi sahiplendim british ve scotish karması baba scotish ona çekmiş ne almam gerek kumu var maması var şuanlık bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

Öncelikle, yeni evcil hayvanınız için birçok şeyi düşündüğünüz için harika bir iş yaptınız! Yeni kediniz için ihtiyaçlarını karşılamak için aşağıdaki önerilerimi kullanabilirsiniz:

Kedi Kumu: Kedinizin kumu her zaman temiz ve taze olmalıdır. Kedinizin seveceği bir marka seçebilirsiniz. Eğer kedinizin tuvalet eğitimi yoksa, ona tuvalet eğitimi vermeniz gerekebilir.

Kedi Maması: Kedinizin sağlığı için uygun beslenme çok önemlidir. Kedinizin ihtiyaçlarına uygun mama seçmelisiniz. Veterinerinizden öneri alabilirsiniz.

Kedi Çamaşır Deterjanı: Kedinizin yatağı ve oyuncakları gibi eşyaları yıkamak için kedi çamaşır deterjanı kullanmanızı öneririz. Bu, evcil hayvanınızın hassas cildine zarar vermez.

Oyuncaklar: Kediniz için çeşitli oyuncaklar satın alarak onun zihinsel ve fiziksel sağlığına yardımcı olabilirsiniz. Özellikle kedilerin sevdiği tüylü, sallanan ve sıçrayan oyuncakları tercih edebilirsiniz.

Tırnak Kesme Makası: Kedinizin tırnaklarını düzenli olarak kesmek için bir tırnak kesme makası satın alabilirsiniz. Bu, evcil hayvanınızın tırnaklarının çok uzamasını önleyecektir.

Kedi Tüyü Fırçası: Kedinizin tüylerini düzenli olarak fırçalamak, tüy dökülmesini azaltmaya ve cildinin sağlıklı kalmasına yardımcı olacaktır. Kedinizin tüy tipine göre uygun bir fırça seçebilirsiniz.

Kedi Taşıma Çantası: Veteriner ziyaretleri veya seyahatler için kedi taşıma çantası satın almanız gerekebilir.

Umarım bu öneriler size yardımcı olur. Yeni evcil hayvanınızla birlikte mutlu bir yaşam sürmenizi dilerim!

Umtxs

Discord : gd1z
Insider
Konular
12
Web sitesi
guns.lol
RC Point
0
top felan al oynar onunla herhalde h.o bu arada :kalppp:

Dlow

Active Member