Yeni Spoofer Wolftü'de Çalışmıyor

REDLUX

Banned Member
Konular
3
RC Point
0
Merhaba sayın kurucularım 1 ay önce felan loader'de ki spoofer değişmiş ondan öncesindekı spoofer sorunsuz çalışıyordu yeni eklenen spoofer çalışmıyor
Çalışan spooferın arayüzü
1618787943519.png

Çalışmayanda suanda kı loaderde aktif olarak bulunan spoofer

bu konuyu 2.kez açıyorum bunda oncesındede aynı konuyu acmıstım kurucular sagolsun hmeen düzeltmıslerdı eskı arayuzlu spooferı geri getirin lütfen şimdiki aktif olarak bulunan spoofer çalısmıyor wolftü'de

@xr4zz3rs

iwystic

Veteran
10 Rozet Seviye 10 İlk Paylaşım Sharer I Sharer II Sharer III İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Usta Mentor Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
290
RC Point
0
Spoofer sadece Windows 10 1803-20H2 sürümleri arasında çalışıyor. Bu sürümlerden birini kullanıyorsanız ve çalışmıyorsa, Windows Defender veya antivirüs yazılımınız açıktır. Yine de olmuyorsa bana Discord üzerinden ulaşıp buradan geldiğinizi söyleyin.

REDLUX

Banned Member
Konular
3
RC Point
0
Spoofer sadece Windows 10 1803-20H2 sürümleri arasında çalışıyor. Bu sürümlerden birini kullanıyorsanız ve çalışmıyorsa, Windows Defender veya antivirüs yazılımınız açıktır. Yine de olmuyorsa bana Discord üzerinden ulaşıp buradan geldiğinizi söyleyin.
Sorun windows sürümnü veya başkabir hata değil. Sorun wolftü üzerinde çalışmaması

iwystic

Veteran
10 Rozet Seviye 10 İlk Paylaşım Sharer I Sharer II Sharer III İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Usta Mentor Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
290
RC Point
0
Bana Discord'dan ulaşın lütfen.