Yeni yıldan beklentileriniz neler?

Mühürdar

Confirmed Memb.
Konular
6
RC Point
0
Benim beklentim sevdiğim kadınla evlenmek lakin maddi engeller var önümde inşallah aşabilirsem 2025'de düğünüm olacak düğünden önce konu açacağım tüm RC ailesini davet edeceğim.

SquinShy

♥Girl Crazy♥
Ultra Member
Konular
36
Web sitesi
sites.google.com
RC Point
0
Yeni yıldan beklentim pek yok knk her sene aynı şeylere söylemekten çok sıkıldım ama Allah nasip ederse inşallah yeni yılda YD na gitmek istiyorum

Mühürdar

Confirmed Memb.
Konular
6
RC Point
0
Yeni yıldan beklentim pek yok knk her sene aynı şeylere söylemekten çok sıkıldım ama Allah nasip ederse inşallah yeni yılda YD na gitmek istiyorum

TR Pasaportunun değerini iyice düşürdüler ama güzel bir sicilin varsa bir şekilde vize alırsın. Legal yollardan şaşma 😶‍🌫️

artarta

Ultra Member
Konular
13
RC Point
0
Yeni yıldan beklentim hava msüyü kazanmak kazanamazsam ne olucak hiç bilmiyorum hocam karaya ve denize gitmek istemiyorum

SquinShy

♥Girl Crazy♥
Ultra Member
Konular
36
Web sitesi
sites.google.com
RC Point
0
TR Pasaportunun değerini iyice düşürdüler ama güzel bir sicilin varsa bir şekilde vize alırsın. Legal yollardan şaşma 😶‍🌫️
sicilim temiz herhangi bir dava dosyam veya adli bir sıkıntım yok fakat vizede ibana gönderilen dekont açıklamalarını kontrol ediyorlar ben asker arkadaşıma çok küfürlü şeyler gönderdim mesela (bu gece iyiydi) gibi gibi :D

artarta

Ultra Member
Konular
13
RC Point
0
sicilim temiz herhangi bir dava dosyam veya adli bir sıkıntım yok fakat vizede ibana gönderilen dekont açıklamalarını kontrol ediyorlar ben asker arkadaşıma çok küfürlü şeyler gönderdim mesela (bu gece iyiydi) gibi gibi :D
Baban memursa yeşil pasaport alabilirsin benim babam memur ben aldım 😀

Jihangir

⠀ོ ᨓ Saphira ⠀ོ ᨓ
Premium Member
Konular
17
Web sitesi
www.youtube.com
RC Point
0
Klişe söz olan sağlık, mutluluk, huzur elbette ama bu yeni yıl 2025 sanki benim yılım olacakmış gibi hissediyorum. Son 4 ayda kendime geldim, umarım 2025'de daha da iyiye gider.