YouTube Bilinmeyen Gizli Özellikler

drexy 0001

Active Member
Topics
10
Reaction score
11
RC Point
0
YouTube de bir videoda bu kodu yazınca saniye oku ve HD simgesi gökkuşağı rengi olacacktır. (Klavyenizde Yazın.)
KOD =
awesome
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Screenshot_10.png
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VİDEODAKİ BİR GİFİ VİDEO ÇEKMEDEN PROGRAM SAYESİNDE OLUŞTURMAK.
URL Adresindeki youtubenin arkasına gif yazın yani= gifyoutube
Bir adres gelicek ve ordan gifi istediğiniz yeri seçin.
Gifiniz hazır bunu bütün sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz!
Screenshot_11.png
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

İSTEDİĞİNİZ YERE GİTME GİBİ TAD ÇIKARAN VİDEOLARI KULLANMA.

Nerde olmak isterseniz? otel,havuz,deniz,lunapark,rollercoaster......
Ben mesala lunaparkta olmak istiyorum.
Youtubeya lunapark yazın ve sonuna boşluk bırakıp 360 yazın.
Tam ekrana alıp ekranı döndürebilirsiniz.
Size tatilde gibi has vericekler.
Screenshot_12.png

YOUTUBE SİZİN LİKE ATTIĞINIZ KANALLARI ABONE OLDUĞUNUZ KANALLARI SAYFANIN BAŞINA ÇIKARIR TEK TUŞLA BU VİDEOLARIN ÇIKMASINA ENGEL OLUN.

Anasayfada bir video seçin açmayın. Videonun sağından 3 noktaya tıklayın ( ... ) ve sonra "ilgilenmiyorum" butonuna tıklayın.
Screenshot_13.png
Screenshot_14.png
BU TARZLI VİDOLAR BİRDAHA ÖNÜNÜZE ÇIKMAYACAK. :)

UMARIM BEĞENMİŞSİNİZDİR BU FORUMUMDA SİZLERE YOUTUBE HİLELERİNİ GÖSTERDİM İYİ GECELER :)
destek discord: !DreXy#0038