Ben olabilirim detayları konuşabiliriz dc gelebilir misin hocam orda konusalabiliriz
VortexERA Ultra Member Joined Dec 2, 2020 Topics 24 Messages 354 Reaction score 26 RC Point 0 Dec 18, 2024 #11 NinjaADAM said: Ben olabilirim detayları konuşabiliriz Click to expand... dc gelebilir misin hocam orda konusalabiliriz
NinjaADAM said: Ben olabilirim detayları konuşabiliriz Click to expand... dc gelebilir misin hocam orda konusalabiliriz
Chermiee Super Member Joined Dec 15, 2024 Topics 17 Messages 270 Solutions 1 Reaction score 41 RC Point 0 Dec 22, 2024 #12 seasrgad said: Youtube için ekip arkadaşı arıyorum yaş +15 sistemi orta düzey olsun mikrofonu olsun, discordu olsun iyi günler. Click to expand... discord kapalı diye discordum yok ama yardımcı olmaya çalışırım
seasrgad said: Youtube için ekip arkadaşı arıyorum yaş +15 sistemi orta düzey olsun mikrofonu olsun, discordu olsun iyi günler. Click to expand... discord kapalı diye discordum yok ama yardımcı olmaya çalışırım
VortexERA Ultra Member Joined Dec 2, 2020 Topics 24 Messages 354 Reaction score 26 RC Point 0 Dec 22, 2024 #13 Chermiee said: discord kapalı diye discordum yok ama yardımcı olmaya çalışırım Click to expand... hocam discord haricinde bende konuşma platformu yok dns değiştirip veya vpn açıp giremez misin
Chermiee said: discord kapalı diye discordum yok ama yardımcı olmaya çalışırım Click to expand... hocam discord haricinde bende konuşma platformu yok dns değiştirip veya vpn açıp giremez misin
Chermiee Super Member Joined Dec 15, 2024 Topics 17 Messages 270 Solutions 1 Reaction score 41 RC Point 0 Dec 22, 2024 #14 seasrgad said: hocam discord haricinde bende konuşma platformu yok dns değiştirip veya vpn açıp giremez misin Click to expand... dm gel orada konuşalım burada spam saymasınlar
seasrgad said: hocam discord haricinde bende konuşma platformu yok dns değiştirip veya vpn açıp giremez misin Click to expand... dm gel orada konuşalım burada spam saymasınlar
Jinxcy Ultra Member Joined Jun 29, 2023 Topics 14 Messages 303 Solutions 1 Reaction score 22 RC Point 0 Dec 23, 2024 #15 ekip arkadaşı olanların kazancı ne olacak bundan?