- Konular
- 32
- Web sitesi
- www.wattpad.com
- RC Point
- 0
Yıllardır kullanıyorum ücretli değil trojan yok her hangi hack durumu yok sadece uzantı bu.bu tip uzantıların risk barındırma oranı nedir bilen varmı
anladım teşekkür ederim bu tip şeyleri kullanmamıştım daha önce daha yeni bilgisayar aldım onada virüs bulaşsın istemiyorum anlarsınyaYıllardır kullanıyorum ücretli değil trojan yok her hangi hack durumu yok sadece uzantı bu.
Dün bilgisayarıma 150 tane güncel & güncel olmayan metin2 hack indirdim düşün bilgisayara giren virüsleri baktım hiç güncel yok Kaspersky(Virüs Programı) En üst sırada olan bir virüs programını indirdim 30 dan fazla trojan sildim şuan 0 hiç yok .anladım teşekkür ederim bu tip şeyleri kullanmamıştım daha önce daha yeni bilgisayar aldım onada virüs bulaşsın istemiyorum anlarsınya
vaay be pc yavaşlamıyormuDün bilgisayarıma 150 tane güncel & güncel olmayan metin2 hack indirdim düşün bilgisayara giren virüsleri baktım hiç güncel yok Kaspersky(Virüs Programı) En üst sırada olan bir virüs programını indirdim 30 dan fazla trojan sildim şuan 0 hiç yok .
Yavaşladığını gördüğüm anda yada birisi bağlandığını gördüğüm anda direk atarım formatıvaay be pc yavaşlamıyormu