mehmetcanYT
Super Member
Selam gençlik, Bugün Sizlere CSGO Hile Videolarına Sahte telif atmasını göstereceğim.

YouTube Studio'ya giriyoruz.

ve telif hakkı yerine giriyoruz

yeni kaldırma isteği diyoruz.

video ekle diyoruz

eser türü diyoruz ve ordan yazılımı seçiyoruz.

yazılım adını girmeniz lazım sonra altındaki hak ihlalinde bulunan video kısmınada videonun url sini girceksiniz sonrada listeye ekle diyceksiniz.

etkilenen taraf kısmında kendim yazıcak ordan şirketim, kuruluşum veya müşterim yapınız.

telif hakkıyla korunan içerikle olan ilişki yerinede menü yazcaksınız telefon ve adres i sallayabilirsiniz.

standart hemen kaldırlmasını iste yi seçiniz, sonrada yasak sözleşmelerin hepsini seçmeniz lazım imza ya da isminiz ve soy isminiz i girceksiniz sonra robotmusunuz diye dogrulama yapmanızı isticek onu yaptıkdan sonra sahte telif atmış oluyorsunuz
sonrada 1 gün içinde bilgi gerekli diye yazıcak böyle

YouTube dan e-posta gelcek ona şunlardan birini yanıtlayınız
Merhaba, Videoda ki Şahıs'a sponsor değilim. Fakat Yazılımı kendi Yazılımı gibi çok rahat bir şekilde tanıtıyor. Açıklamayı okuduğum da, K1r1lmış yani kıreklenmiş bağlantı paylaştığını gördüm. Zaten www."site ismi".com 'da satın alınca indirme linki geliyor.
Video'da ki şahıs, Bir Yetkili'den/Yönetici'den Sponsorluk almadan Yazılımı tanıtıyor. Emin olmak için Yetkili kadrosuna sordum, Arkadaş Sponsorluk başvurusu yapmış ver Red kararı verilmiş. Kısaca, Bu şahısı tanımıyoruz ve Hilemizi bizi temsil edemeyecek kişilerin kullanmasını istemiyoruz. Video'nun yayından kaldırılmasını Talep ediyorum.
yazdıktan sonra video kaldırılcaktır. iyi günler dilerim sizlere sahte telif atmasını gösterdim. yakında minecraft videolarına sahte telif atmasını göstereceğim beklemede kalınız.
Last edited by a moderator: