Current Youtube Sahte Telif 2021 vurma

mehmetcanYT

Super Member
Topics
55
Reaction score
168
RC Point
0

Selam gençlik, Bugün Sizlere CSGO Hile Videolarına Sahte telif atmasını göstereceğim.

telif1.png

YouTube Studio'ya giriyoruz.

telif2.png

ve telif hakkı yerine giriyoruz

telif3.png

yeni kaldırma isteği diyoruz.

telif4.png

video ekle diyoruz

telif5.png

eser türü diyoruz ve ordan yazılımı seçiyoruz.

telif6.png

yazılım adını girmeniz lazım sonra altındaki hak ihlalinde bulunan video kısmınada videonun url sini girceksiniz sonrada listeye ekle diyceksiniz.

telif7.png

etkilenen taraf kısmında kendim yazıcak ordan şirketim, kuruluşum veya müşterim yapınız.

telif8.png

telif hakkıyla korunan içerikle olan ilişki yerinede menü yazcaksınız telefon ve adres i sallayabilirsiniz.

telif9.png

standart hemen kaldırlmasını iste yi seçiniz, sonrada yasak sözleşmelerin hepsini seçmeniz lazım imza ya da isminiz ve soy isminiz i girceksiniz sonra robotmusunuz diye dogrulama yapmanızı isticek onu yaptıkdan sonra sahte telif atmış oluyorsunuz :)

sonrada 1 gün içinde bilgi gerekli diye yazıcak böyle

Ekran_Goruntusu_10 (1).png

YouTube dan e-posta gelcek ona şunlardan birini yanıtlayınız

Merhaba, Videoda ki Şahıs'a sponsor değilim. Fakat Yazılımı kendi Yazılımı gibi çok rahat bir şekilde tanıtıyor. Açıklamayı okuduğum da, K1r1lmış yani kıreklenmiş bağlantı paylaştığını gördüm. Zaten www."site ismi".com 'da satın alınca indirme linki geliyor.

Video'da ki şahıs, Bir Yetkili'den/Yönetici'den Sponsorluk almadan Yazılımı tanıtıyor. Emin olmak için Yetkili kadrosuna sordum, Arkadaş Sponsorluk başvurusu yapmış ver Red kararı verilmiş. Kısaca, Bu şahısı tanımıyoruz ve Hilemizi bizi temsil edemeyecek kişilerin kullanmasını istemiyoruz. Video'nun yayından kaldırılmasını Talep ediyorum.

yazdıktan sonra video kaldırılcaktır. iyi günler dilerim sizlere sahte telif atmasını gösterdim. yakında minecraft videolarına sahte telif atmasını göstereceğim beklemede kalınız.​

Last edited by a moderator:

iwystic

Veteran
Topics
290
Solutions
491
Reaction score
10,784
RC Point
0
Konu için teşekkürler. Konunuz güncellenmiştir.

LostCasper

Legend Member
Topics
107
Solutions
88
Reaction score
550
RC Point
0
Telifli bir video yu kendi kanalımızda telifsiz nasıl kullanabileceğimiz Hakkında konu hazırlarsanız ilgi olanağı yüksek olur.

Zodiac

Ultra Member
Topics
196
Solutions
10
Reaction score
9,986
RC Point
0
yanlış bişey yaparsanız youtube kanalınız allah yoluna ana hesabınızda yapmayın

mehmetcanYT

Super Member
Topics
55
Reaction score
168
RC Point
0
yanlış bişey yaparsanız youtube kanalınız allah yoluna ana hesabınızda yapmayın
yeni youtube kanalı acarak telif atabilirler ben yeni youtube kanalı acarak telif atıyorum

DpecX

Confirmed Memb.
Topics
5
Reaction score
4
RC Point
0
knk Ben Gmailden Yazdım Sonra Böyel Bir Yazdı Geldi:
Sayın İş Ortağı,

YouTube Telif Hakkı uyumluluk ekibiyle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Koronavirüs (COVID-19) nedeniyle dünya çapında yaşanan sağlık krizinden dolayı normal inceleme süreçlerimiz kısmen kesintiye uğradı. Yalnızca telif hakkı nedeniyle yayından kaldırma taleplerini, telif hakkı ihlalleriyle ilgili geri çekme taleplerini ve karşı bildirimleri değerlendirmeye alabiliyoruz.

Otomatik sınıflandırma mantığımıza dayalı olarak çalışan sistemlerimiz, sorununuzun genel bir yardım sorgusu (telif hakkı ihtarı veya Content ID hak talebi gibi) olabileceğini belirledi. Şu an için genel soruları yanıtlayamadığımızı hatırlatmak isteriz. Telif hakkıyla ilgili sorununuza çözüm bulmak için Telif Hakkı Sorun Gidericimize göz atabilirsiniz.

Sorununuz, yayından kaldırma talebi, karşı bildirim veya geri çekme ile ilgiliyse yardımcı olmaya hazırız. Telif hakkı nedeniyle yayından kaldırma bildirimi veya karşı bildirim göndermek için gerekli olan tüm bilgileri e-postanıza dahil ederek isteğinizi tekrar gönderebilirsiniz. Ancak telif hakkı nedeniyle yayından kaldırma taleplerinizi, yayından kaldırma web formumuz aracılığıyla göndermenizi öneririz. Bu yöntem, sorgunuzun incelenme sürecini hızlandıracaktır.

Karşı bildirim göndermek istiyorsanız lütfen Yardım Merkezimizdeki talimatları uygulayın. Ayrıca buradaki talimatları uygulayarak telif hakkı ihlaliyle ilgili hak taleplerinizi geri çekebilirsiniz. İsteğinizin işleme alınması için gerekli olan tüm bilgileri verdiğinizden emin olun.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

YouTube Yasal Destek Ekibi

mehmetcanYT

Super Member
Topics
55
Reaction score
168
RC Point
0
knk Ben Gmailden Yazdım Sonra Böyel Bir Yazdı Geldi:
Sayın İş Ortağı,

YouTube Telif Hakkı uyumluluk ekibiyle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Koronavirüs (COVID-19) nedeniyle dünya çapında yaşanan sağlık krizinden dolayı normal inceleme süreçlerimiz kısmen kesintiye uğradı. Yalnızca telif hakkı nedeniyle yayından kaldırma taleplerini, telif hakkı ihlalleriyle ilgili geri çekme taleplerini ve karşı bildirimleri değerlendirmeye alabiliyoruz.

Otomatik sınıflandırma mantığımıza dayalı olarak çalışan sistemlerimiz, sorununuzun genel bir yardım sorgusu (telif hakkı ihtarı veya Content ID hak talebi gibi) olabileceğini belirledi. Şu an için genel soruları yanıtlayamadığımızı hatırlatmak isteriz. Telif hakkıyla ilgili sorununuza çözüm bulmak için Telif Hakkı Sorun Gidericimize göz atabilirsiniz.

Sorununuz, yayından kaldırma talebi, karşı bildirim veya geri çekme ile ilgiliyse yardımcı olmaya hazırız. Telif hakkı nedeniyle yayından kaldırma bildirimi veya karşı bildirim göndermek için gerekli olan tüm bilgileri e-postanıza dahil ederek isteğinizi tekrar gönderebilirsiniz. Ancak telif hakkı nedeniyle yayından kaldırma taleplerinizi, yayından kaldırma web formumuz aracılığıyla göndermenizi öneririz. Bu yöntem, sorgunuzun incelenme sürecini hızlandıracaktır.

Karşı bildirim göndermek istiyorsanız lütfen Yardım Merkezimizdeki talimatları uygulayın. Ayrıca buradaki talimatları uygulayarak telif hakkı ihlaliyle ilgili hak taleplerinizi geri çekebilirsiniz. İsteğinizin işleme alınması için gerekli olan tüm bilgileri verdiğinizden emin olun.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

YouTube Yasal Destek Ekibi
knka alta yazdım saten

redx23

Super Member
Topics
11
Reaction score
58
RC Point
0
Bende Bilgi gerekli dedi ve mail geldi altta Yazdiklarindan Birini Yazdim gelen maile Bakalım Olucakmı.