Zulu Güncel Ban Kaldırma Yöntemi

tgasalih

Hakzısı Hakla
Ultra Member
Konular
69
RC Point
0
Zula ban kaldırma

Zula ban kaldırma ile alakalı sorun yaşayanlardan birtaneside bendim. Araştırdım ve buldum zula b22 ve ban kaldırma ( Aynı şey zaten ) :rolleyes:
:ozellikler:

• Zula B22 hatasını almazsınız
  • Donanım banını kaldırır
  • İp banını kaldırır
:kullanim:

1- Zulaya dair hiç birşey cihazınızda açık kalmasın.

2- Windows logosu + R tuşlarına basarak çıkan yere %temp% yazarak bütün dosyaları silin.

3- Hwidchanger programını çalıştırın daha sonra zulanın kurulu olduğu diski seçin ( Tek diskiniz varsa onu seçin) daha sonra
Generate HWID tuşuna basın " New HWID " yazan yere garip yazılar ve sayılar gelecek daha sonra " Change HWID " tuşuna basarak işlemimizi
tamamlıyoruz.

4- Bilgisayarımızı yeniden başlatıyoruz.

5- TMAC.exe programını kurup çalıştırıyoruz. Çıkan ekranda hangi yöntemle internet kullanıyorsanız wifi - ethernet onu seçiyoruz.
daha sonra aşşağıda " Random Mac Adress " yazan yere tıklıyoruz, daha sonra " Change now " tuşuna tıklıyoruz.

:resimler:

tgasalih.png

tgasalih1.png

:notlar:

Bu yöntemi yaptık banımız kalktı ama dikkat etmemiz gereken şey hile kullanmamak eğer hile kullanırsanız
tekrardan bu yönetimin aynısını yapmak zorundasınız.

:ivt:

İNDİR - VT

Moderatör tarafında düzenlendi:

xadamx

Confirmed Memb.
Konular
10
RC Point
0
aydınlatıcı bi konu olmuş ama b22 banı kendiliğinden kalkan bi ban hesap 1 lvle düşüyo rankı 0 lanıyo

tgasalih

Hakzısı Hakla
Ultra Member
Konular
69
RC Point
0
aydınlatıcı bi konu olmuş ama b22 banı kendiliğinden kalkan bi ban hesap 1 lvle düşüyo rankı 0 lanıyo
O sadece ilk defa banlandığınızda olan birşeydir. Bilgisayarınızda birden çok ihlal yaparsanız b22 yüzünden oyun oynayamazsınız.