Zulu'da ban yedim

azlan02

Confirmed Memb.
Konular
2
RC Point
0
Merhaba dostum öncelikle sana yardımcı olmak için birkaç bilgi vereceğim zula açıkken alttaki programların windows bileşen harici bir program ve input yani lag olayı olduğu müddetçe program açık bir yazılım sanıp onu hile olarak algılayabilir antivirüs programını çalıştır ve tarama kaydını zula yetkilisiyle destekte paylaş ve bunun bir hatadan meydana geldiğini gerekli işlemin yapılmasını arz et iyi günler dilerim sorununu çözebildiysem ne mutlu bana

gollom05

Hector
Super Member
Konular
6
Web sitesi
joysro.com
RC Point
0
Merhaba dostum öncelikle sana yardımcı olmak için birkaç bilgi vereceğim zulu açıkken alttaki programların windows bileşen harici bir program ve input yani lag olayı olduğu müddetçe program açık bir yazılım sanıp onu hile olarak algılayabilir antivirüs programını çalıştır ve tarama kaydını zulu yetkilisiyle destekte paylaş ve bunun bir hatadan meydana geldiğini gerekli işlemin yapılmasını arz et iyi günler dilerim sorununu çözebildiysem ne mutlu bana
teşekkür ederim dostum açıklama yaptım ticket oluşturdum desteğe yazdım fakat 3rd program kullandığımı söylüyorlar başkada hiç birşey yapmadılar 1 ay ban yedim 52 level'di çömeze düşürmüşler giriş yapamıyorum 19 açılacak
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Kaç yıl yedin knk
1 ay yedim kanka
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Yetkiliye denk gelmişsindir
yetkiliye denk gelmedim h1lede açmadım açsaydım zaten 52 level full dizili hesabda açmazdım :D

efe5151

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
hesaba başkası giriş yapmışmıdır yada başkası kullanıyormu?

gollom05

Hector
Super Member
Konular
6
Web sitesi
joysro.com
RC Point
0