-
Öne çıkan konu
- #10,371
Evet Ustam Aynı Carpı Bende de var aynı tıpna tıp aynı hata aynısı bende de varEvt Bende De Aynı Hata Var Nezaman Düzelecek
Evet Ustam Aynı Carpı Bende de var aynı tıpna tıp aynı hata aynısı bende de varEvt Bende De Aynı Hata Var Nezaman Düzelecek
envanter hilesini ac envanteri 4-5 kere kapat bip sesi gelecek bi daha kapa ac calısıyo@Osderda Reis birde envanter gelse varya hile tadından yenmez biliyor musun
sağolasın reisim ama pençe karakter dövme vs gibi olanlardan bahsettim yine de yardımın için teşekkür ederimenvanter hilesini ac envanteri 4-5 kere kapat bip sesi gelecek bi daha kapa ac calısıyo
sadece silah gelıyo denedım dedigin gibi karakterler güç yerındekı itemler gelse cok iyi olursağolasın reisim ama pençe karakter dövme vs gibi olanlardan bahsettim yine de yardımın için teşekkür ederim![]()
Diyorum ya fixlenmesi lazımKardeşim Gelse Ne Olur Gelmese Ne olur Kımse Giremedik Ten Sonra Ne Degeri Kalıyor He Güzel Kardeşim Ne Anladım Ben Bu işten Usta
knk bypassla alakalı ama onun için cooook ust duzey bir bypass lazım zor yanıEnvanterde silah alıyorum birkaç öldürme sonrası yasaklı silah kullandığınız için sunucudan atıldınız uyarısı veriyor çözümü var mı