nedir o güncellemebeklenen güncelleme gelmiş ellerinize sağlık)
Sorun halen devam ediyor yaniher oyun sonu oyun bitince oyundan atma sorunu var
Envanter hilesinden kaynaklı AHH hatası ile oyundan atıyor envanter hack olmadan sorun olmaz Envanter hack sorunu da bir sonraki güncelleme ile düzeltilir.oyundan atma var ya keyıf alamıyok
o envanter hılesını yapmıyorum kı yınede atıyor umarım duzelır.Envanter hilesinden kaynaklı AHH hatası ile oyundan atıyor envanter hack olmadan sorun olmaz Envanter hack sorunu da bir sonraki güncelleme ile düzeltilir.
Yok Dostum Dogru Diyorsun Senin Yaşadıgın Sıkıntıyı 100 bende yaşanıyorum tek degilsin bu konuda aynen hılede sıkıntı var bir an once düzelmesi lazım bole olmaz bende 2 el oynuyorum ondan sonra hep ama hep atıyor oyundanoyundan atıyor bir iki el sonra tam en heyecanlın en verimli yerinde ve kurt 2x gorus kullandıgım zaman kurt vurmuyor bildiğin ne top atıyor ne de vuruş attığım zaman kurt vurma haraketini yapıyor ama hasar vermiyoır mesela normalde duvara vurus attıgında pence izi kalır ama duvara vurus atıyorum hasar vermniyor ve top da atıyorum top atma animasytonunu yapıyort ama top atmıyor sadece kurtta sıkıntı var sabahları girdiğimde oyundan atmıyor ama ogleden sonra gırdıgımde oyundan atıyor maksumım 2 el oynuyorum sonra bir hata veriyor dıt sesi geliyor hem oyun hem hile kapanıyor nedn nasıl yapabiliriz bende mı sıkıntı var