Suan calısmıo kı hata verıoyodu en sonhile gayet güzel sadece oyundan atma sorunu ve envanter hilesine kurtcular icin dövme pence eklenmesi çok iyi olur
Doğru kurtçular için gelmeli bugün genel özellikler de sorun görmedim çalışıyor bir kaç saat oynadım ama envanter de sorun var slota taktığımız silahlar oyunda elwerici sl olarak kullanılıyor özel silahlar gelmiyor bomba vshile gayet güzel sadece oyundan atma sorunu ve envanter hilesine kurtcular icin dövme pence eklenmesi çok iyi olur
Onu ben de çözemedim bazı özellikleri kapat aç olarak deniyorum. bazen oyun bitince 1 saniye donup kapanıyor. Bazen odadan atılınca kapanıyorSelamün Aleyküm arkadaslar ve admin wolftü için geçerli olan hileyi aktiflestirip oyuna girdikten maximum 15 dk içinde bizi oyundan atıyor bu sorunu çözebilirmisiniz ?
bazende oyun bittiğinde direk atıyor buna bi çözüm bulunması gerekiyorOnu ben de çözemedim bazı özellikleri kapat aç olarak deniyorum. bazen oyun bitince 1 saniye donup kapanıyor. Bazen odadan atılınca kapanıyor
aynı sorunu ben de yaşıyorum @Osderda adblocker kullanmıyorumMedipediform da reklam gözükmüyor tıklayabileceğim herhangi bir reklam yok sayfamı minimum 20 defa yenileyip denedim hiç bir değişkenlik gösterilmedi Lütfen konuyla ilgili destek olun saygılarımla iyi aksamlar dilerim.!