en güvenilir hazır sistemi nereden alabilirim geri iade sıkıntısı falan yaşatmıcak birde parça parça neden toplamamı tavsiye etmediğini öğrenebilir miyim??kankam sana tavsiyem hazır sistem alman yönünde fakat diyorsan sistemin yanına gittiğimde testlerini yaparım kesin güvenilir ozaman al derim
parça parça toplamanı tavsiye etmiyorum (kendi düşüncem)
nereden almalıyım nelere dikkat etmeliyim ?Halihazırda alman daha mantıklı olur
bunları da yazarsan sevnirimnereden almalıyım nelere dikkat etmeliyim ?
özellikle 2.ci el ekran kartında şu yönden problem olabileceğini düşünüyorumen güvenilir hazır sistemi nereden alabilirim geri iade sıkıntısı falan yaşatmıcak birde parça parça neden toplamamı tavsiye etmediğini öğrenebilir miyim??
yani kontrol edeyim faturası garantisi var mı onları öncelik edinmeliyim anladım ekran kartı dışında arıza çıkarabilecek birşey var mı mesela işlemci ?özellikle 2.ci el ekran kartında şu yönden problem olabileceğini düşünüyorum
şimdi kimi ekran kartında sorun vardır 1 saat çalıştırdıktan sonra problem çıkar kimi ekran kartı kullanırsın 1ay 2ay dan sonra görüntüde gitmeler olabilir
burda demek istediğim kısaca mining yapılış olabilir başına birşey gelmiş olabilir ama bu şu demekte değil tabikide bütün ekran kartlarında sıkıntı olabilir demiyorum sadece alırken ne yaptığınızı bilmeniz gerekiyor
fatura garanti önemli tabikide size pc hocamın alırken hangi detaylara dikkat ettiğini anlattığı videoyu bırakayım burayayani kontrol edeyim faturası garantisi var mı onları öncelik edinmeliyim anladım ekran kartı dışında arıza çıkarabilecek birşey var mı mesela işlemci ?
Video ve yardım için teşekkür ederimfatura garanti önemli tabikide size pc hocamın alırken hangi detaylara dikkat ettiğini anlattığı videoyu bırakayım buraya