10 Bin tl ye toplama pc önerisi

claren

Super Member
Konular
2
Selamlar iyi geceler bütçem 10 bin tl sistem önerisi yapabilir misiniz ? masaüstü pc kullanıcam laptop değil 2.el 0 olur total bütçe 10k ona göre fikirde bulunursanız sevinirim

Buraksahinpk

Ultra Member
Konular
22
kankam sana tavsiyem hazır sistem alman yönünde fakat diyorsan sistemin yanına gittiğimde testlerini yaparım kesin güvenilir ozaman al derim

parça parça toplamanı tavsiye etmiyorum (kendi düşüncem)

claren

Super Member
Konular
2
kankam sana tavsiyem hazır sistem alman yönünde fakat diyorsan sistemin yanına gittiğimde testlerini yaparım kesin güvenilir ozaman al derim

parça parça toplamanı tavsiye etmiyorum (kendi düşüncem)
en güvenilir hazır sistemi nereden alabilirim geri iade sıkıntısı falan yaşatmıcak birde parça parça neden toplamamı tavsiye etmediğini öğrenebilir miyim??

Buraksahinpk

Ultra Member
Konular
22
en güvenilir hazır sistemi nereden alabilirim geri iade sıkıntısı falan yaşatmıcak birde parça parça neden toplamamı tavsiye etmediğini öğrenebilir miyim??
özellikle 2.ci el ekran kartında şu yönden problem olabileceğini düşünüyorum
şimdi kimi ekran kartında sorun vardır 1 saat çalıştırdıktan sonra problem çıkar kimi ekran kartı kullanırsın 1ay 2ay dan sonra görüntüde gitmeler olabilir

burda demek istediğim kısaca mining yapılış olabilir başına birşey gelmiş olabilir ama bu şu demekte değil tabikide bütün ekran kartlarında sıkıntı olabilir demiyorum sadece alırken ne yaptığınızı bilmeniz gerekiyor

claren

Super Member
Konular
2
özellikle 2.ci el ekran kartında şu yönden problem olabileceğini düşünüyorum
şimdi kimi ekran kartında sorun vardır 1 saat çalıştırdıktan sonra problem çıkar kimi ekran kartı kullanırsın 1ay 2ay dan sonra görüntüde gitmeler olabilir

burda demek istediğim kısaca mining yapılış olabilir başına birşey gelmiş olabilir ama bu şu demekte değil tabikide bütün ekran kartlarında sıkıntı olabilir demiyorum sadece alırken ne yaptığınızı bilmeniz gerekiyor
yani kontrol edeyim faturası garantisi var mı onları öncelik edinmeliyim anladım ekran kartı dışında arıza çıkarabilecek birşey var mı mesela işlemci ?

Buraksahinpk

Ultra Member
Konular
22
yani kontrol edeyim faturası garantisi var mı onları öncelik edinmeliyim anladım ekran kartı dışında arıza çıkarabilecek birşey var mı mesela işlemci ?
fatura garanti önemli tabikide size pc hocamın alırken hangi detaylara dikkat ettiğini anlattığı videoyu bırakayım buraya