2 yıldır süren dava..

FlxHamud

Super Member
Konular
11
Selamün aleyküm bundan 2 yıl önce yani 2023 yılında birisiyle çıkmıştım, ilişkimiz 8 ay sürdü ve kızdan soğumaya başladım toxic mesajlar yazdığı için. Bende ayrılmak istemiştim, ayrılmayı önleme amaçlı bana n#de videolar attı, vicüt hatları belli olcak şekilde. Ben kızı engelleyip durumu ailede güvendiğim birine söylemiştim. Kızla telefonda görüştüler ve olayı kapattığımızı düşündük. Lakin 16 nisan salı 2023 gününde kızın ailesi beni taciz+santajdan dolayı beni mahkemeye vermişler. dava bu gün bile devam etmekte ve kızın HİÇBİR KANITI BİLE OLMAMASINA RAĞMEN bana ''özel fotoğraflarımı 10.000 kişilik sunucularda yayıyor'' şekilde iftiralar atıyor ve Ankara B. Savcılığı beni suçlu bulmuş bu olaydan sizde ne yapmalıyım? Kız tamamen bana iftira atıyor.

Tahacik123123

Super Member
Konular
16
Dostum öncelikle merhaba sana abin/kardeşin gibi bir tavsiye vereyim burada bazı cevaplar alman yada dalga konusu olman hiç hoş değil neyin doğru neyin yanlış olduğu burada belli olmaz en güzel tavsiyem avukatın ile görüş ha baktın avukat tutucak durumun yok gidersin hükümet konağına orada baro odaları oluyo bi avukata sor sana açıklar zaten para vermene gerek yok senaryon nasıl oldu ben bilemiyorum ama kız reşit değilse biraz probleme girebilirsin senin reşit olup olmaman önemli değil ikiniz reşitseniz de önemli değil önemli olan kızın yaşı ha birde cinsel bir birliktelik yaşadıysanız çok büyük problem olur uzun lafın kısası avukatın sana a dan z ye herşeyi usülünce anlatır burada çare arama

Obsycra

Ultra Member
Konular
14
Dostum öncelikle merhaba sana abin/kardeşin gibi bir tavsiye vereyim burada bazı cevaplar alman yada dalga konusu olman hiç hoş değil neyin doğru neyin yanlış olduğu burada belli olmaz en güzel tavsiyem avukatın ile görüş ha baktın avukat tutucak durumun yok gidersin hükümet konağına orada baro odaları oluyo bi avukata sor sana açıklar zaten para vermene gerek yok senaryon nasıl oldu ben bilemiyorum ama kız reşit değilse biraz probleme girebilirsin senin reşit olup olmaman önemli değil ikiniz reşitseniz de önemli değil önemli olan kızın yaşı ha birde cinsel bir birliktelik yaşadıysanız çok büyük problem olur uzun lafın kısası avukatın sana a dan z ye herşeyi usülünce anlatır burada çare arama
katılıyorum

tarsuslu493

Active Member
Selamün aleyküm bundan 2 yıl önce yani 2023 yılında birisiyle çıkmıştım, ilişkimiz 8 ay sürdü ve kızdan soğumaya başladım toxic mesajlar yazdığı için. Bende ayrılmak istemiştim, ayrılmayı önleme amaçlı bana n#de videolar attı, vicüt hatları belli olcak şekilde. Ben kızı engelleyip durumu ailede güvendiğim birine söylemiştim. Kızla telefonda görüştüler ve olayı kapattığımızı düşündük. Lakin 16 nisan salı 2023 gününde kızın ailesi beni taciz+santajdan dolayı beni mahkemeye vermişler. dava bu gün bile devam etmekte ve kızın HİÇBİR KANITI BİLE OLMAMASINA RAĞMEN bana ''özel fotoğraflarımı 10.000 kişilik sunucularda yayıyor'' şekilde iftiralar atıyor ve Ankara B. Savcılığı beni suçlu bulmuş bu olaydan sizde ne yapmalıyım? Kız tamamen bana iftira atıyor.
allah kurtarsın kardeş bu işler zor işler yıpratır adamı

kursat03

Confirmed Memb.
Konular
8
kardeşim benim olayı tam anlatsana kız senden ayrılmamak için seni davamı ettı

FlxHamud

Super Member
Konular
11
kardeşim benim olayı tam anlatsana kız senden ayrılmamak için seni davamı ettı
@kursat03 Evet, kız bana gereğinden fazla takıntılı. Ayrılmayı önleme amacı ile bana n#de fotoğraf ve video gönderdi onu engelledim diyede adımı tacizci ve santajcıya çıkarıp beni mahkemeye verdi kanıt ve hiç birşey yok. Tek bi delili var oda kız bana trip atıyordu sese çağırdım gönlünü almak için, şimdi onu davada kullanıyor.
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

sorsana kardeşim kanıt nerde havadan söylentilerle seni yargılayamaz kimse
T.c Gibi ülkede kadınlara öncelik tanırlarsa tabi kanıtsız yargılarlar :))

FlxHamud

Super Member
Konular
11
Ailem kızla telefonda görüştü ve annem dediki "sen her sevdiğin erkeğe g#tünü başınımı atıyorsun?" demişti. aradan 2 saat sonra Kız annemin numarasını bulmuş ve aramış. Anneme ağlamış. Annem telefonu hoparlöre alıp bana verdiğinde ise kızdan tehdit sözcükleri aldım. "Sen benden ayrılamazsın senin hayatını yakarım" şeklinde. Annem bunu duydugunda telefonu elimden aldı ve dediki "bana bak az önce bana ağlıyodun şimdi ise oğlumu tehdit ediyosun birdaha oğluma hakaret ettiğini göreyim bizzat seninle ben uğraşırım" demişti. Bu olayın ses kayıtları bizde mevcut, davada bunu kullandığımızda ise kızın ailesi ses kaydını yalanladı :/

FlxHamud

Super Member
Konular
11
Kız sadece benden 5 gün büyük, ikimizde şuanda 16 yaşındayız. Devletin bize ayarladığı avukat dediki "isterseniz kızın annesi veya babasıyla iletişime geçin" ama biz tereddüte düştük konuşup konuşmamak arasında kaldık. Zaten kız ve ikiz kardeşi yatılı okulda kalıyormuş, babasıda tır şöförüymüş.