.

Worrex

INC.
Legend Member
Konular
17
bir kaç site var item satış, hesap satış vs. Var ama forumda bunlar hakkında konuşmak riskli olabilir. Zaten biraz ara bulursun.

who1efe

/gg.1337
Confirmed Memb.
Konular
4
beyler birşey sorucam ben yarım saat önce 3 yeni konu açtım hiçbiri yayınlanmamış sebebi ne olabilir

Worrex

INC.
Legend Member
Konular
17
beyler birşey sorucam ben yarım saat önce 3 yeni konu açtım hiçbiri yayınlanmamış sebebi ne olabilir
"Moderatör onayı" sürecinde dir. Yetkili kişiler onayladıktan sonra konunuz herkesin göreceği şekilde yayınlanır.

sh4ado

Biz Türk Hanın beş oğluyuz Gök Tanrının öz kuluyuz
Super Member
Konular
6
adam o hesaba girdiyse ve sana sattıysa onun bilgisayarındanda giriş yapılmıştır demektir yani sende aynı hesaba girersen ban yersin diye biliyorum gündemde hep böyle bir şey dolaşıyor ve birçok hesap sahibi ban yemiş neden hala valorant hesap satışlarını durdurmadılar bilmiyorum.
yanlışınız var hocam arkadaşımla ortak kullanıyoruz hesabı daha hiç ban gibi bir olay yaşamadm

gotoslp

Active Member
Konular
2
adam o hesaba girdiyse ve sana sattıysa onun bilgisayarındanda giriş yapılmıştır demektir yani sende aynı hesaba girersen ban yersin diye biliyorum gündemde hep böyle bir şey dolaşıyor ve birçok hesap sahibi ban yemiş neden hala valorant hesap satışlarını durdurmadılar bilmiyorum.
yorum yapmak için yapmışsın bilgin olmayan şeylere burnunu sokma kardeşim. arkadaş hesap satın alıcak hesaba ortak olmayacak bunu idrak edemedin galiba?

kaganfatih46

Ultra Member
Konular
20
arkadaşlar bilgisayarınız ban yer demiyorum ortalıkta 100 yıl ban diye birşey dolaşıyor ondan bahsediyorum hesabınıza 100 yıl ban atıyor.
kardeşim alaakası bile yok aldığın hesapta hile vs kullanılmadıysa mailinide sen alırsan hiçbirşey olmaz
üstte de söyledikleri gibi o zaman internet kafelerde açanlar napsın her gün farklı pc az mantık

maykamca

Ultra Member
Konular
25
ben aldım bir sorun olamamıştı kullanıyorum hala senedir