"Moderatör onayı" sürecinde dir. Yetkili kişiler onayladıktan sonra konunuz herkesin göreceği şekilde yayınlanır.beyler birşey sorucam ben yarım saat önce 3 yeni konu açtım hiçbiri yayınlanmamış sebebi ne olabilir
modlar belki onaylama bekliyordur yani onlar bakmadan paylasmazlarbeyler birşey sorucam ben yarım saat önce 3 yeni konu açtım hiçbiri yayınlanmamış sebebi ne olabilir
yanlışınız var hocam arkadaşımla ortak kullanıyoruz hesabı daha hiç ban gibi bir olay yaşamadmadam o hesaba girdiyse ve sana sattıysa onun bilgisayarındanda giriş yapılmıştır demektir yani sende aynı hesaba girersen ban yersin diye biliyorum gündemde hep böyle bir şey dolaşıyor ve birçok hesap sahibi ban yemiş neden hala valorant hesap satışlarını durdurmadılar bilmiyorum.
yorum yapmak için yapmışsın bilgin olmayan şeylere burnunu sokma kardeşim. arkadaş hesap satın alıcak hesaba ortak olmayacak bunu idrak edemedin galiba?adam o hesaba girdiyse ve sana sattıysa onun bilgisayarındanda giriş yapılmıştır demektir yani sende aynı hesaba girersen ban yersin diye biliyorum gündemde hep böyle bir şey dolaşıyor ve birçok hesap sahibi ban yemiş neden hala valorant hesap satışlarını durdurmadılar bilmiyorum.
kardeşim alaakası bile yok aldığın hesapta hile vs kullanılmadıysa mailinide sen alırsan hiçbirşey olmazarkadaşlar bilgisayarınız ban yer demiyorum ortalıkta 100 yıl ban diye birşey dolaşıyor ondan bahsediyorum hesabınıza 100 yıl ban atıyor.